‘PSV krijgt concurrentie in strijd om gewild target’

Foto: ‘PSV krijgt concurrentie in strijd om gewild target’

PSV heeft concurrentie gekregen in de strijd om Viktor Tsygankov. Vanuit België klinkt dat Anderlecht de Oekraïense linksbuiten ook op de korrel heeft. De 25-jarige smaakmaker van Dinamo Kiev zou Paars-Wit uit het sportieve dal moeten trekken.

Vanuit Eindhoven klonk de naam van Tsygankov al snel, nadat Cody Gakpo naar Liverpool vertrok. In een eerder stadium werd hij echter ook al gelinkt aan een move naar het Philips Stadion. Het is onduidelijk of PSV nog altijd concreet geïnteresseerd is in Tsygankov. Ook de namen van Jesper Karlsson en Ola Brynhildsen vielen als nieuwe linkerflankaanvaller, maar de voorbije week is het een stuk stiller wat betreft de geruchten. Men kan ook proberen het verlies van Gakpo intern op te lossen; zo kunnen ook Anwar El Ghazi, Johan Bakayoko en gelegenheidslinksbuiten Xavi Simons op die positie uit de voeten.

Oekraïense smaakmaker

Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad melden dat Anderlecht op het vinkentouw zit om een poging te wagen om Tsygankov te halen. Hij was de voorbije seizoenen een van de absolute smaakmakers bij Dinamo Kiev. Daar was de 25-jarige Oekraïner in totaal goed voor maar liefst 94 treffers en 64 assists in 236 officiële duels. Sterke cijfers, die uiteraard ook elders niet zomaar onopgemerkt zijn voorbijgegaan.

Naast PSV en Anderlecht wordt Tsygankov ook gelinkt aan een aantal Premier League-ploegen. Zijn marktwaarde bedraagt liefst 22 miljoen euro, maar vanwege een aflopend contract zal hij voor een prikkie op te halen zijn. Dat maakt hem een interessant target, al kunnen persoonlijke voorwaarden nog roet in het eten gooien. Volgens de berichtgeving streek Tsygankov in Kiev een salaris van twee miljoen euro op. Dat kan een aantal clubs wellicht doen afhaken.

Zie je PSV de landstitel grijpen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet PSV vol voor Tsygankov gaan?

  • 100%
  • Nee, laten gaan
226+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie