Petter Hansson wil vertrekken bij SC Heerenveen

Soccernews

[img align=left]uploads/hansson, petter[2].jpg[/img]De 30-jarige Zweedse verdediger van SC Heerenveen, Petter Hansson, lijkt zijn laatste wedstrijd voor SC Heerenveen te hebben gespeeld. De Zweed acht zichzelf rijp voor een stap hogerop, alleen dan moet zich wel een club voor hem melden. Dat heeft toch nu toe nog geen één club gedaan.

In het verleden gingen er geruchten over belangstelling van Feyenoord en enkele Engelse clubs. Op dit moment staat de Zweed niet echt in de belangstelling van een topclub. “En dat vind ik wel wat teleurstellend”, zegt Hansson in [i]de Leeuwarder Courant.[/i]

Feit is wel dat de Zweed graag hogerop zou willen. “Ik wil weg, ik wil hogerop”, klinkt het kort en krachtig. Het contract van Hansson loopt nog tot 2007. Vanuit de clubs is meermaals een poging gedaan de verbintenis te verlengen, maar daar lijkt de blonde mandekker niet op te zitten wachten. Hij heeft vooralsnog geen actie ondernomen om er met Heerenveen uit te komen en zijn contract te verlengen.

In het huidige contract is geen gelimiteerde transfersom opgenomen. “Maar daar zeur ik niet over, ik heb dat toen zelf geaccepteerd. Wel zou ik graag willen weten wat de club voor me vraagt”, besluit Hansson in de krant.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie