OFFICIEEL: Van Geel presenteert ‘echte high potential’ doelman bij Feyenoord

Foto: OFFICIEEL: Van Geel presenteert ‘echte high potential’ doelman bij Feyenoord

Feyenoord is er vanmiddag in geslaagd om de talentvolle Tein Troost langer aan zich te binden. De jonge doelman tekende tot medio 2021 bij de Rotterdammers.

Momenteel maakt hij zijn minuten in Feyenoord Onder 17. ‘Troost maakte in de zomer van 2018 de overstap van NAC Breda naar Feyenoord. Bij NAC stond hij al sinds 2012 onder de lat, daarvoor kwam hij uit voor amateurclub RKVV JEKA. De vorige week 17 jaar geworden Troost maakte ook al onderdeel uit van de nationale selecties van Oranje Onder 16 en 17’, stelt Feyenoord hem voor op de clubwebsite.

Troost zelf is natuurlijk apetrots. “Natuurlijk maak je de overstap van NAC naar Feyenoord met de hoop dat er een mooie toekomst voor je in het verschiet ligt bij je nieuwe club. Ik heb het afgelopen halfjaar hard gewerkt om te bewijzen dat Feyenoord de juiste keuze heeft gemaakt om mij te halen. Dat dit nu bevestigd wordt met een contract, is super mooi.”

“Je hoort natuurlijk vaker van andere spelers op de opleiding hoe bijzonder het is, maar dat is het ook echt,’ glunderde hij. ‘Ik ben heel trots en heb heel veel zin in de toekomst, om me verder te ontwikkelen hier bij Feyenoord. De toekomst zal uitwijzen hoe dat verder uitpakt, maar ik hoop in ieder geval van waarde voor deze club te mogen worden”, aldus Troost.

Tot slot directeur Martin van Geel: “We hielden Tein al een lange tijd in de gaten en waren afgelopen zomer dan ook al verheugd dat hij de overstap wilde maken. Tein is een echte high potential. Hij heeft ons afgelopen halfjaar al overtuigd met zijn keeperskwaliteiten en we gaan er alles aan doen om hem te blijven steunen in zijn ontwikkeling de komende jaren.”

Goede zaak voor Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik moet het nog maar zien..
139+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie