“Niet verwacht dat Feyenoord zich zou melden”

Foto: “Niet verwacht dat Feyenoord zich zou melden”

Thomas van den Belt is blij met zijn keuze voor Feyenoord. De talentvolle middenvelder ruilt PEC Zwolle komende zomer in voor de Eredivisie-koploper, terwijl er meer opties voor hem waren.

Van den Belt blij dat transfer nu wél doorgaat

Van den Belt baalde dat een winterse overstap naar De Kuip er niet inzat, maar kon de knop snel omzetten. “Complimenten voor de clubs dat ze eruit zijn gekomen, ook al weet je natuurlijk dat we daar afspraken over hadden gemaakt”, aldus Van den Belt tegenover de Stentor. Door een clausule in zijn contract, mag hij naar verluidt voor 850.000 euro verkassen. “Het is een opluchting dat het nu eindelijk afgerond is.”

Van den Belt heeft van Feyenoord nog te horen gekregen hoe zijn rol eruit gaat zien. “Daar hebben we het eerlijk gezegd ook niet heel uitgebreid over gehad. Beide clubs zijn nu druk in de race om het kampioenschap en dan zien we op de trainingen vanzelf hoe het uitpakt, maar ik denk dat het zeker wennen wordt aan de intensiteit.”

“Keuze snel gemaakt”

“Ik heb wel bewust even gewacht om te kijken welke opties er allemaal zouden zijn. Ik had zelf niet verwacht dat Feyenoord zich zou melden en dat is natuurlijk de koploper van de Eredivisie die misschien wel Champions League gaat spelen, dus dan is de keuze snel gemaakt.”

Wint PEC met 2-0 van Jong FC Utrecht?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat hij snel doorbreken bij Feyenoord?

  • Ja, meteen in het eerste seizoen
  • Nee, geduldig afwachten
510+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie