Messi-sensatie niet uitgesloten

Foto: Messi-sensatie niet uitgesloten

Uit FC Barcelona-kringen klinkt de roep om een terugkeer van Lionel Messi naar het Camp Nou-stadion steeds luider. En gezien het bedrag dat de Catalanen reeds uitgegeven hebben op de transfermarkt valt een sensatie niet uit te sluiten.

In gesprek met de Spaanse media zegt oefenmeester Xavi Hernández over de superster van Paris Saint-Germain: “Ik zou willen dat Messi’s tijd bij FC Barcelona niet was afgelopen. Ik denk dat hij een tweede fase verdient hier bij Barça. Dat wens ik. Als de vraag is of ik zou willen dat hij terugkomt? Het antwoord is een volmondig ja!”

Laporta

Voorzitter Joan Laporta vertelde al eerder over het vertrek van de kleine Argentijn uit Catalonië: “Als voorzitter van Barça heb ik iets gedaan wat ik moest doen. Maar ook als voorzitter, en op persoonlijk vlak, denk ik dat ik hem iets verschuldigd ben.”

“Ik hoop dat het Messi-hoofdstuk nog niet voorbij is”, vervolgde de president. “Ik denk dat het onze verantwoordelijkheid is om te proberen weer een moment te vinden om dat hoofdstuk, dat nog niet is afgesloten, te repareren.”

Als laatste benadrukte hij nog maar eens: “Messi was alles. Hij is mogelijk de beste speler ooit in de historie van Barça. Voor mij is hij alleen te vergelijken met Johan Cruijff. Maar het moest op een dag gebeuren. We moesten een beslissing nemen als gevolg van de situatie waarin we zijn gebracht.”

TIP: Verdien 15 keer je inleg als Messi WK-topscorer wordt!

Zie jij dit gebeuren?

  • Ik wel
  • Ik niet
115+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie