“Mag het niet zeggen, maar denk dat het met zijn kleurtje te maken heeft”

Foto: “Mag het niet zeggen, maar denk dat het met zijn kleurtje te maken heeft”

Johan Derksen is absoluut niet onder de indruk van de aanstelling van Clarence Seedorf als lid van Raad van Commissarissen van de KNVB. Seedorf wordt opvolger van Han Berger, die op zijn beurt voetbaltechnisch adviseur van de KNVB wordt.

Derksen hekelt aanstelling Seedorf bij RvC KNVB

“Je mag het niet zeggen, maar ik denk dat het toch met zijn kleurtje te maken heeft. Dat moet tegenwoordig allemaal, want ze hebben zo’n commissie (de commissie Mijnals, red.)”, reageert Derksen in Vandaag Inside.

“Er is geen ouder wijf dan Clarence. Hij lult overal over mee. Na zijn voetbalcarrière heeft hij overal een functie gehad en is hij nergens geslaagd. Op basis waarvan moet Clarence dan in de Raad van Commissarissen om het technisch beleid te controleren van de KNVB? Als speler heeft hij veel meegemaakt, maar hij heeft daarna bij goede clubs een kans gehad en er niets van gebakken. Ook als bondscoach niet”, gaat De Snor verder.

‘Seedorf een betweter eerste klas’

Derksen vreest dat ‘betweter eerste klas’ Seedorf dwars zal gaan liggen in de RvC. “Je moet daar met z’n allen samenwerken en ik denk dat hij daar heel veel moeite mee heeft. Als je iemand binnenhaalt, dan heb je daar een bepaalde verwachting van en heeft hij ergens iets neergezet of een bepaalde status vergaard. Maar die status zie ik bij hem niet. Hij is een goede voetballer geweest, maar nog niet geslaagd als trainer. Hoezo de Raad van Commissarissen? Hij heeft denk ik nog nooit een vergadering bijgewoond..”

Wint Oranje van Kroatië in de Nations League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Snap jij de aanstelling van Seedorf?

  • Ja
  • Nee
248+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie