‘Louis van Gaal gaat aanbieding accepteren’

Foto: ‘Louis van Gaal gaat aanbieding accepteren’

Louis van Gaal liet de afgelopen weken doorschemeren open te staan voor een nieuw avontuur als bondscoach. Hans Kraay junior denkt te weten dat hij na Oranje bereidwillig is om ook België te gaan leiden.

“Eén ding weet ik zeker: als hij gevraagd wordt, gaat hij het doen. Het is een geweldig moment om in te stappen”, concludeert Kraay bij ESPN. De voetbalanalist noemt twee redenen: de snelle WK-uitschakeling van België en de mogelijkheid om door te selecteren nu de ‘gouden generatie’ versleten lijkt.

Kraay ziet nóg een reden voor Van Gaal. Volgens de ESPN-analist kan hij helemaal niet zonder het voetbal. “Kijk naar Dick Advocaat. Waarom zou hij stoppen? Hij geniet ervan. Als hij dit drie maanden niet heeft, dan gaat hij zich vervelen.”

Flirt met Belgen

Van Gaal grapte deze week op de persconferentie al over een dienstverband bij de buren. “België is een mooi land met heel vriendelijke mensen. Knokke is een mooi strandparadijs. Ik heb er al over nagedacht, maar dan moet je mijn vrouw Truus overtuigen.”

Roberto Martínez is na de WK-uitschakeling van België opgestapt. Van Gaal maakt bij Oranje weer plaats voor Ronald Koeman.

621+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie