‘KNVB moet ingrijpen na Cambuur-PSV’

Foto: ‘KNVB moet ingrijpen na Cambuur-PSV’

Een opmerkelijk geluid uit de hoek van Ajax over de wedstrijd tussen SC Cambuur en PSV van zaterdag (3-0). Oefenmeester Alfred Schreuder is natuurlijk blij met het puntenverlies van de concurrent, maar vindt wel dat de Nederlandse voetbalbond (KNVB) in moet grijpen.

Vlak voor het beginsignaal van Ajax-Go Ahead Eagles zei hij tegen ESPN over het duel in Leeuwarden: “Ik heb wel wat gezien van de wedstrijd. Dat Cambuur wint, is een bijkomend voordeel voor ons. Ik moet zeggen dat ik lang geen wedstrijd op kunstgras heb gezien, maar als je dit ziet, is het toch een heel andere sport. De jongens van Cambuur bewegen veel natuurlijker. Of de KNVB er een streep door moet zetten? Ja, dat vind ik wel.”

Nieuw stadion

Overigens kan de KNVB ook gewoon wachten, want er wordt momenteel gebouwd aan een nieuw Cambuurstadion, mét echt gras. In juli werd daarmee begonnen en algemeen directeur Ard de Graaf kwam aan het woord: “Het is fantastisch dat de bouw na een lang en intensief traject nu dan echt gaat beginnen. Voor ons als club is het zonder te overdrijven een historisch moment en de aftrap van een nieuw tijdperk. Met het nieuwe stadion kunnen we eindelijk de enorme potentie van onze club gaan vervullen en krijgen onze supporters en sponsoren het stadion dat ze verdienen. Cambuur komt er nu echt aan.”

“De bedoeling is dat Cambuur met ingang van het seizoen 2023/2024 in het nieuwe stadion kan spelen”, wist Omroep Friesland een tijdje geleden te melden.

TIP: Verdien 5.15 keer je inleg als Vitesse vanavond van FC Twente wint!

Kunstgras oneerlijk?

  • Ja, vind ik ook
  • Nee, vind ik niet
878+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie