‘Juventus wil huurling langer binden en denkt na over Sassuolo-sensatie’

Soccernews

Juventus denkt erover na om Domenico Berardi terug te halen naar Turijn. De negentienjarige Italiaan speelt momenteel zijn wedstrijden voor Sassuolo, maar is mede-eigendom van [i]De Oude Dame[/i]. Daarnaast is de formatie uit Turijn ook tevreden over de prestaties van Pablo Daniel Osvaldo (foto), die dit seizoen werd gehuurd van Southampton.

Er wordt momenteel bij Juventus gesproken over de toekomst van Berardi. De club twijfelt erover om hem terug te halen of nog een jaar elders ervaring op te laten doen. Dit seizoen kwam de jongeling tot zestien doelpunten bij Sassuolo, dat op een zeventiende plaats in de Serie A eindigde. Het is niet duidelijk wat de speler zelf wil.

Daarnaast zou Osvaldo kans maken op een langer verblijf bij Juventus. De 28-jarige Argentijn speelde op huurbasis bij de Italiaanse kampioen, maar kwam in elf wedstrijden slechts tot één doelpunt. Desondanks zou voorzitter Beppe Marotta momenteel met Southampton praten over nog een seizoen op huurbasis in Turijn.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie