Johan Derksen doet ‘Noa Vahle-onthulling’

Foto: Johan Derksen doet ‘Noa Vahle-onthulling’

In het programma Vandaag Inside wordt de familie De Mol nogal eens op de hak genomen, ondanks het feit dat SBS eigendom is van John de Mol. Noa Vahle is hier echter een uitzondering op, want zij wordt geregeld de hemel in geprezen door Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen…

In het magazine VRIJ legt die laatstgenoemde televisiepersoonlijkheid eerst uit waarom hij überhaupt nog op tv te zien is: “Ik zit hier omdat ik drie kinderen heb. Die willen allemaal een huis en daar kan ik ze nu mee helpen. Voor starters is het anders onmogelijk. Ach en geld interesseert me verder niet zo. Ik weet echt niet wat ik op de bank heb, want ik kan niet digitaal bankieren. En dat gezeur dat ik zo hard moet werken, hou toch op, ik heb er gewoon lol in. Zo’n Jinek die het maar drie maanden kan: wat een prinsesjesgedrag! De Mol heeft in het contract laten opnemen dat we het alleen met z’n drieën kunnen doen en de andere twee zijn vijftigers, dus ik heb nog even.”

En… wat staat er eigenlijk nog meer in dat contract? “Bijvoorbeeld dat we alles over de familie De Mol mogen zeggen. We zijn natuurlijk ongeloofwaardig als we op iedereen kritiek hebben en niet op de familie De Mol. De laatste keer dat we John spraken, had hij wel al onze beledigingen op een rijtje gezet, haha. Ik zei: maar de kijkcijfers zijn uitstekend, John!”

Noa Vahle

Maar Noa Vahle is óók lid van De Familie en die krijgt een hele andere behandeling: “Hoho, wacht even, dat is heel anders gegaan. Dat meisje werkte hier op de redactie en die hebben we gevraagd verslaggeving te gaan doen. Nou, dat deed ze voortreffelijk. Ik wist niet eens dat het de dochter van Linda de Mol was omdat ze expres de achternaam Vahle gebruikt om niet bevoordeeld te worden.”

Vind jij dat Noa het goed doet?

  • Ik wel
  • Ik niet
25417+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie