“In de tweede seizoenshelft meer minuten voor mij”

Foto: “In de tweede seizoenshelft meer minuten voor mij”

Perr Schuurs hoopt in de tweede seizoenshelft meer minuten te maken voor Ajax. De centrale verdediger moet op dit moment Jurriën Timber en Lisandro Martínez voor zich dulden in de pikorde.

Vorig seizoen stond Schuurs in de Eredivisie twintig keer in de basis, maar dit seizoen pas twee keer. “Ik maak iets minder minuten dan afgelopen seizoen”, reageert de Limburger tegenover Ajax TV. “Maar ik ben een teamspeler en heel blij met hoe we het doen. Als je ziet hoe we presteren in de Champions League, daar kunnen we trots op zijn. Ondanks dat ik weinig speel, realiseer ik me vaak genoeg bij wat voor een topclub ik speel.”

Champions League

In het Champions League-duel met Besiktas (1-2 zege) mocht Schuurs weer eens in de basis starten. “Het was genieten. De Champions League is toch een ander podium dan de competitie.” De Ajax-verdediger hoopt met zijn team de perfecte reeks neer te zetten in de groepsfase. “Het mooiste zou zijn als we de laatste wedstrijd (tegen Sporting Portugal, red.) ook nog winnen. Daar gaan we alles voor geven.”

Schuurs nadert de mijlpaal van vijftig wedstrijden in de Eredivisie. De oud-verdediger van Fortuna Sittard is er klaar voor. “Het ligt bij de trainer. Ik hoop op zoveel mogelijk minuten natuurlijk, maar uiteindelijk is het belangrijker dat we winnen. Ik weet wat mijn positie is en ik weet wat er moet gebeuren. Ik heb er vertrouwen in dat er in de tweede seizoenshelft meer minuten voor mij gaan komen.”

Wedden op Ajax-duels? Maak je bet365-account aan en win!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Moet hij bij Ajax blijven?

  • Ja
  • Nee
28+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie