Hélène Hendriks reageert op harde kritiek

Foto: Hélène Hendriks reageert op harde kritiek

Hélène Hendriks werd maandenlang bejubeld, maar sinds de start van De Oranjezomer ligt ze onder een vergrootglas. De talkshow krijgt erg veel kritiek omdat het ‘saai’ zou zijn.

Hélène Hendriks neemt kritiek op De Oranjezondag aan als advies

“Als je niet tegen kritiek kan of niet wil lezen, moet je dit vak niet ingaan”, reageert Hendriks bij RTL Boulevard. Ze ziet kritiek niet als iets negatiefs en wil er juist haar voordeel mee doen. “Je moet je voordeel ermee doen. Het zou gek zijn als ik de uitzending gehad zou hebben en dan: ‘Ik zie het volgende week zondag wel weer.’ Zo werkt het niet.”

Veel kritiek

Zo is het niet uit te sluiten dat De Oranjezondag vanaf de komende editie weer gaat werken met een ovalen tafel, zodat Hendriks als tafelhost ook echt aan het hoofd kan gaan zitten, en de leiding kan nemen. Kijkcijferexpert Tina Nijkamp gaf dat advies al.

En entertainmentdeskundige Victor Vlam zei: “Dat programma strompelt naar de finish, maar eigenlijk is het niet echt een finish, want daarna begint vrijwel direct De Oranjezomer. Ik denk dat het inderdaad niet goed gaat met het programma. Het is inderdaad een aanzienlijk minder programma zoals al veelvuldig is gezegd. We hebben het over de rol van Rutger (Castricum, red.) gehad, die eerst té aanwezig was en vorige week totaal áfwezig was.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Kijk jij naar De Oranjezondag?

  • Ja
  • Nee
337+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie