‘Hakim Ziyech neemt grote beslissing’

Foto: ‘Hakim Ziyech neemt grote beslissing’

Hakim Ziyech is voornemens om Chelsea te verlaten. Volgens journalist Simon Phillips is de Marokkaans international uitgekeken op Stamford Bridge.

Ziyech is bij Chelsea bezig aan zijn derde seizoen, maar een vaste basisplaats heeft hij nimmer weten te veroveren. Na twee basisplaatsen tegen Manchester City (Premier League en FA Cup) keerde de voormalig Ajax-lieveling donderdagavond tegen Fulham (2-1 nederlaag) weer terug op de reservebank. Zijn positie in Londen blijft dan ook kwetsbaar.

Phillips schept duidelijkheid in gesprek met GiveMeSport: “Ziyech wil vertrekken. Hij aast al sinds de zomer op een transfer”, aldus de journalist. “Chelsea heeft hem altijd als overbodig aangemerkt en wil graag luisteren naar aanbiedingen. Ook de afgelopen maanden is dat het geval geweest.”

Ziyech maakte tijdens het WK indruk, maar desondanks blijft de interesse uit. Een terugkeer naar Ajax lijkt niet meer aan de orde en ook de Italiaanse topclub AC Milan is ernstig betwist. Het is dan ook zeer de vraag of het de aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller lukt om deze winter al weg te komen.

Scoort Ziyech tegen Crystal Palace?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Vertrekt Ziyech deze maand nog?

5052+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie