‘Godzijdank was onze laatste wedstrijd die tegen Ajax’

Foto: ‘Godzijdank was onze laatste wedstrijd die tegen Ajax’

In de midweek voor de interlandperiode wist Liverpool te winnen van Ajax, in de Champions League. Daarna volgde zeventien dagen rust, en dat kwam voor The Reds wel lekker uit in een verder ramvol schema.

Wegens het overlijden van Queen Elizabeth werd het duel met Wolverhampton Wanderers, het weekend ná Ajax, uitgesteld. “Het is niet prettig om nog wedstrijden tegoed te hebben, maar daar kunnen we niets aan doen”, zegt Klopp richting het competitieduel met Brighton, dit weekend.

Onder meer Virgil van Dijk moest tijdens de interlandperiode wel nog aan de bak. “Liverpool heeft niet gespeeld, maar de meerderheid van mijn spelers wel. We zoeken nooit excuses. Dit is niet het moment om daarmee bezig te zijn. Godzijdank was onze laatste wedstrijd tegen Ajax een wedstrijd waarin we goed speelden. Als onze laatste wedstrijd die tegen Napoli was geweest, hadden we geen prettige interlandperiode.”

Tussen 1 oktober en 12 november wachten dertien (!) wedstrijden, weet Klopp. Ook de weken ná het WK, in januari, zijn volgepland. “Ik weet niet hoe het WK van invloed zal zijn op de Premier League. De jongens komen terug en spelen een week later alweer. Normaal gesproken zitten daar wel wat weken tussen. Ik vind het geen goed idee, maar dit is hoe het is. De komende zes weken zijn erg belangrijk voor ons. We zijn het seizoen niet begonnen zoals we hoopten, om redenen die wel en niet verklaarbaar zijn. Nu moeten we weer punten gaan pakken.”

TIP: Een zege van Liverpool op Rangers FC in de CL levert je 1.17x je inleg op!

Liverpool wordt kampioen dit seizoen

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
77+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie