‘Geweldige transferslag PSV’

Foto: ‘Geweldige transferslag PSV’

PSV heeft Xavi Simons vastgelegd en Aad de Mos is benieuwd wat de voormalige (jeugd)speler van Paris Saint-Germain en FC Barcelona kan laten zien in het Philips Stadion. De negentienjarige middenvelder wordt al zijn hele leven lang flink gehypet…

Toch is de bovengenoemde De Mos in de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl en OnlineWedden24.com alleszins positief over de transfer: “Het is namelijk een hele goede speler. In de jeugd van het Nederlands elftal was hij buitencategorie. Ik heb er ook buitenlanders over gesproken: die waren lovend over hem, hij heeft potentie te over.”

De oud-trainer vervolgt: “Als de druk daar is bij PSV, als hij het moet waarmaken, heb ik geen idee. Maar het is wel een hele talentvolle jongen, anders kun je niet op die leeftijd al tussen grote jongens als Neymar en Mbappé en Messi rondlopen en door die jongens geaccepteerd te worden. Want als je geen kwaliteiten hebt van de buitencategorie dan denk ik dat je niet eens mee kan komen op de trainingen van Paris Saint Germain, dan wordt je uitgelachen. Ik denk dat hij zeker bij PSV een versteking kan zijn.”

James

Een paar dagen geleden werd PSV eventjes aan James Rodríguez gelinkt, maar dat bleek een broodje aap. Aad achtte een transfer echter niet helemaal uitgesloten: “In de voetballerij gebeuren zulke gekke dingen, op het moment dat hij daar (bij Al-Rayyan in Qatar, red.) komt en – dat heb je wel eens met buitenlanders en zeker met Zuid-Amerikanen—dat als ze daar twee dagen meetrainen en ze zien het niveau, dat ze zich niet prettig voelen daar.” Er speelt echter (nog) niets tussen de Eindhovenaren en de Colombiaan.

TIP: Aad verwacht dat Juventus de Serie A gaat winnen à 3 keer je inleg!


Twee Viertje met Aad

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van OnlineWedden24.com én SoccerNews.nl. In de podcast laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over actuele voetbalwedstrijden en geeft hij adviezen over welke ploegen de meeste kans hebben om te winnen. De 26e aflevering van Twee Viertje met Aad kun je HIER beluisteren!

Goede aanwinst?

  • Vind ik ook, ja
  • Vind ik niet
119+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie