Genee klappert met oren na onthulling Sneijder over Van der Sar

Foto: Genee klappert met oren na onthulling Sneijder over Van der Sar

Wesley Sneijder is deze week in gesprek geweest met Edwin van der Sar over diens functioneren bij Ajax. Laatstgenoemde was niet blij met uitspraken van Sneijder over hem en zei dat ‘als hij een vent was, Sneijder hem dat zelf kwam vertellen’.

Ook ging het over de ambitie van Sneijder om als trainer te beginnen in Amsterdam. Daarvoor schreef hij in oktober 2022 al een brief naar de club. Van der Sar was echter totaal niet bekend met die open sollicitatie. “Hij wist daar niks van?!”, reageert tafelheer Wilfred Genee stomverbaasd, in Veronica Offside.

“We hebben lekker informeel met elkaar gepraat. Hij vroeg mij wat ik hier allemaal op tafel gegooid heb, wat mijn ambities zijn. Daar was hij niet van op de hoogte.” Over de brief en ambities van Sneijder ‘hebben ze het niet gehad’. “Ik ben daar niet naartoe gegaan om te solliciteren, anders had ik mijn cv wel meegenomen.”

Gesloten boek

“Op het moment dat ik een brief heb geschreven, met een volledige visie die ik heb uitgerold, waarbij ik alles heb gedaan om duidelijk te maken hoe ik denk dat het moet, en daar wordt totaal niet op gereageerd… Ik heb al eerder aangegeven: dat is voor mij een gesloten boek.”

Genee ‘hoopt wel dat Sneijder nu niet opeens een blad voor de mond neemt als het over Van der Sar gaat’, nu ze elkaar hebben gesproken. De oud-international belooft: “Wilfred, kom op, daar ben ik toch niet voor te vangen?”

Van der Sar moet ontslagen worden

  • Eens
  • Oneens
5595+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie