Genee aangeslagen na slecht nieuws over ‘wereldgozer’

Foto: Genee aangeslagen na slecht nieuws over ‘wereldgozer’

Gisteren bevestigde SC Cambuur dat het de komende weken zonder coach Henk de Jong aan zal moeten treden, nadat er een cyste in het hoofd van de goedlachse trainer is geconstateerd. Wilfred Genee hoorde dat nieuws al iets eerder en er werd toen ook bij gezegd dat het ‘kwaadaardig lijkt, en het er slecht uitziet’.

Dat vertelt de presentator op Radio Veronica. De Jong heeft aan Genee uitgelegd dat het ‘op een hele vervelende plek in zijn hoofd zit’ en dat hij ‘de laatste tijd al wat vergeetachtig begon te worden’. “Daarom was Cambuur tegen Vitesse afgelopen weekend ook zo van slag”, denkt Genee.

De cyste zit veel dieper in het hoofd dan werd gedacht, waardoor het moeilijk is om ‘m te verwijderen bij een operatie. “Er wordt nu gekeken hoe het verder moet, het is verschrikkelijk heftig. Het zegt wel genoeg over Henk dat hij gelijk zei ‘maar jullie moeten wel positief zijn over mijn assistenten, want die vinden het ook lastig’. Toen zei ik al: ‘Kom op Henk, heet gaat nu even over jou!’ Dat is Henk ten voeten uit, het is een wereldgozer. Ik schrok er echt heel erg van.”

Cyste

De Leeuwarder Courant schreef gisteren al over de Cambuur-coach: “Bij de 57-jarige De Jong uit Drachten is een cyste in zijn hoofd geconstateerd. Een cyste is een holte gevuld met bijvoorbeeld vocht of lucht. Vervolgonderzoek moet de ernst van de situatie uitwijzen…”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie