‘Gareth Bale geïnteresseerd in terugkeer’

Foto: ‘Gareth Bale geïnteresseerd in terugkeer’

Nu de interlandweek er weer aan zit te komen, worden de nationale selecties bijeengeraapt. Bij sommige landen zijn de oude veteranen niet uit het team te krijgen, zoals Zlatan ibrahimovic bij Zweden bijvoorbeeld. Zo zag het er ook lang uit bij Wales, maar toch besloot Gareth Bale recent afscheid te nemen van het voetbal. Maar nu blijkt… niet voorgoed. 

Keert Bale terug in het voetbal?

Gareth Bale geniet van zijn leven sinds hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen heeft gehangen. Zo spendeert hij veel tijd met zijn familie en kan hij in plaats van ‘zijn tijd te verdoen op het voetbalveld’, zijn tijd spenderen op de golfbaan. Wales-bondscoach Rob Page heeft sinds het vertrek van Bale als profvoetballer voor het eerst zijn team opgeroepen. En hoewel Gareth Bale er uiteraard niet bij zit, sluit de keuzeheer niet uit dat de voormalige Real Madrid-ster in de toekomst nog een rol van betekenis kan spelen voor het nationale team: “We hebben een ontmoeting gepland staan en gaan gesprekken voeren, hij is nog steeds geïnteresseerd. Het is een grote beslissing voor hem geweest om ermee op te houden.”

Ook geeft de bondscoach aan dat Bale de voetbalwereld nog niet helemaal uit zijn hoofd gezet heeft: “Hij wil nog steeds betrokken zijn, in welke hoedanigheid dan ook. Zolang ik hier ben, wil ik dat Gareth er deel van uitmaakt.”

Legende in Wales

Gareth Bale heeft een legendarische status in Wales. Zo droeg hij 111 keer het shirt van Wales en daarin scoorde de Welsh Wizard 40 keer. Niet alleen daarom wordt hij op handen gedragen, maar óók schoot Bale Wales naar niet één, maar twee grote toernooien. Zoals naar het afgelopen WK in Qatar, wat voor Wales nog maar het tweede wereldkampioenschap in de historie was.

Zie jij Bale terugkeren?

  • Ik wel
  • Ik niet
101+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie