Frenkie reageert: ‘Man United-geruchten logisch’

Foto: Frenkie reageert: ‘Man United-geruchten logisch’

Frenkie de Jong heeft zich in Zeist gemeld, en al heel snel werd ‘de vraag der vragen’ gesteld: gaat hij deze zomer een transfer maken naar het Manchester United van Erik ten Hag? Volgens diverse media hebben de Engelsen tachtig miljoen euro klaarliggen om hem weg te kapen bij FC Barcelona.

“Vroeger was ik nog wel eens onbezonnen als me gevraagd werd naar andere clubs. Die tijd is geweest. Of ik gebeld ben? Ik kan daar niets over zeggen, maar het liefst blijf ik gewoon bij Barcelona”, benadrukt De Jong in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Natuurlijk krijg ik de geruchten ook mee. Maar ik heb niets gehoord vanuit de clubleiding, dus ik neem aan dat er niets concreet is, of dat er al een akkoord zou zijn bereikt. Dan heeft het ook niet zoveel zin om me daar druk om te maken.”

‘Logische link’

United wordt veel genoemd. “Dat is een logische link, gezien mijn verleden met Erik ten Hag. Maar dat is het ook wel: de link is logisch, die mag iedereen leggen. Of ik contact met Ten Hag heb gehad?. Ik kan daar verder niks over zeggen. Dat zou ik ook niet doen als het om andere clubs of trainers gaat.”

Wel bevestigt De Jong dat hij al sprak met Xavi en de Barça-leiding. “Maar die gingen gewoon over voetbal, over het team. Er moet komend seizoen nog wel wat bij komen om verder te groeien, om beter te gaan presteren. Maar ik heb daar alle vertrouwen in.”

TIP: Een doelpunt van Frenkie de Jong tegen België levert je elf maal je inleg op bij Circus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Speelt Frenkie volgend jaar nog bij Barca?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
58+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie