‘Feyenoord wil koopoptie Wellenreuther lichten’

Foto: ‘Feyenoord wil koopoptie Wellenreuther lichten’

Feyenoord hoopt naar verluidt binnen een afzienbare tijd de kooptie van Timon Wellenreuther te hebben gelicht. Dat laat 1908.nl weten. De Rotterdammers zijn zeer tevreden over de doelverdediger.

Keuzes voor Wellenreuther

De regerend landskampioen is niet de enige gegadigde. Zo zou ook Schalke 04 achter de schermen werken aan zijn komst. Wellenreuther doorliep de jeugdopleiding van de Duitse club en heeft daarom nog altijd een band met de mensen in de vereniging. Ook kwam hij nog uit voor RCD Mallorca, Willem II en RSC Anderlecht.

Afgelopen seizoen kreeg Feyenoord het voor elkaar om hem van de Belgen te huren met een optie tot koop. Waar hij als tweede doelman achter Justin Bijlow binnenkwam, slaagde hij vanwege blessures van de Nederlander erin om alsnog 9 wedstrijden op zijn naam te zetten. Daarin maakte hij een uitstekende indruk op Arne Slot.

Overtuiging bij Feyenoord

De oefenmeester is dan ook een groot voorstander van zijn langere verblijf. Feyenoord hoeft zich naar verluidt geen zorgen te maken over de interesse van Schalke 04, want Wellenreuther zou de voorkeur hebben voor een terugkeer in de havenstad. Met Feyenoord kan hij namelijk Champions League spelen, terwijl Schalke 04 is gedegradeerd naar de tweede Bundesliga.

Achter de schermen werkt Feyenoord ondertussen hard om Wellenreuther zo snel mogelijk vast te leggen. Het zou uitsluitend gaan om de laatste details, waarna de keeper een contract tot de zomer van 2026 zou tekenen. Komend voetbaljaar zal hij opnieuw de reservekeeper zijn achter Bijlow.

Maakt Bas Dost de openingstreffer tegen Sparta-thuis?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Feyenoord doorgaan met Wellenreuther?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik vind van niet
238+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie