‘Feyenoord moet vrezen voor vertrek tweetal sterkhouders’

Foto: ‘Feyenoord moet vrezen voor vertrek tweetal sterkhouders’

Feyenoord moet mogelijk rekening houden met een vertrek van Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida. Het tweetal geniet van respectievelijk Manchester United en RB Leipzig. Met name de interesse van de Duitse topclub is zeer serieus, maar Feyenoord wil de verdediger liever niet laten gaan. Bij RTV Rijnmond is men er niet helemaal van overtuigd dat het duo komend seizoen nog in Rotterdam speelt.

Feyenoord-transfers in aantocht?

In de eerste Podcast Feyenoord van RTV Rijnmond vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel te vrezen dat Orkun Kökcü niet de enige speler zal zijn die deze zomer vertrekt uit Rotterdam. “Menig supporter zal maandag naar 1908 gaan met de hoop om Geertruida en Bijlow nog te zien. Als je hoort welke clubs geïnteresseerd zijn en wat voor geld ermee gemoeid is en als het nu al speelt, is het geen gekke gedachte dat de clubs er wel uitkomen.”

Rechtbankverslaggever Paul Verspeek, die te gast is, heeft wel een voorkeur voor welke speler komend seizoen nog in Rotterdam moet blijven. “Geertruida. Er zijn betere keepers dan Bijlow in de Eredivisie, Unnerstal bijvoorbeeld. Over Geertruida was ik tot vorig jaar een beetje onzeker. Toen hij de plek van Trauner moest overnemen, ging het crescendo. Ik hoop echt dat hij uit clubliefde nog een jaar langer bij de club blijft, net zoals Kökçü vorig jaar.”

Idrissi mogelijk nog een jaar bij Feyenoord

Van Eersel denkt dat Oussama Idrissi mogelijk alsnog komend seizoen weer in De Kuip speelt. “Bij hem heeft het vooral met timing te maken. Hij wil eerst zijn kans pakken bij Sevilla. Als zij toch besluiten dat hij weg mag, kan Feyenoord hem oppikken. Maar Feyenoord wil het liefst nu al een vervanger halen. In dat geval is de noodzaak om Idrissi te halen veel minder.”

Wie moet Feyenoord absoluut zien te behouden?

  • Bijlow
  • Geertruida
890+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie