‘Feyenoord dreigt toptransfer te blokkeren’

Foto: ‘Feyenoord dreigt toptransfer te blokkeren’

Het is onzeker of Feyenoord meewerkt aan een vertrek van Fredrik Aursnes. Volgens clubwatcher Mikos Gouka overweegt de club na de deal van Marcos Senesi om niet langer mee te werken.

Feyenoord heeft deze zomer al gecasht voor Tyrell Malacia en Luis Sinisterra. Met Senesi komt er nu opnieuw een fors bedrag beschikbaar vanuit Engeland. “Ze zijn op een punt gekomen waarop je je kan afvragen of het nu wel genoeg is”, stelt Gouka namens het Algemeen Dagblad. “Misschien was dit wel voldoende om financieel helemaal in orde te zijn en besluiten ze nu om niet meer te verkopen.” 

“Slot is daar een tikkeltje geheimzinnig over”, zo vervolgt Gouka zijn relaas. “Hij vertelde dat Aursnes werd gewisseld tegen Osasuna met het idee dat die elk moment kon weg zijn. Op de training had hij hem ook af en toe gewisseld, maar hij speelde uiteindelijk toch mee tegen Vitesse. Nu heeft Slot het idee dat Aursnes ook speelt tegen Heerenveen.”

De AD-journalist besluit: “Benfica heeft nog steeds niet neergelegd wat Feyenoord wil, maar inmiddels is ook Senesi verkocht. Je kan je dus ook afvragen of Feyenoord de eerdere vraagprijs wel voldoende vindt nu. Misschien moet er nu nog wat bovenop. Dan wordt het misschien moeilijk voor Benfica en is er een kans dat deze jongen bij Feyenoord blijft spelen.”

Ook De Telegraaf schreef maandagochtend dat Feyenoord zich hard opstelt. Daarentegen meldt transferspecialist Fabrizio Romano juist dat de transfer van Aursnes aanstaande is en de onderhandelingen een afrondende fase heeft bereikt. De tijd zal het leren… 

TIP: Feyenoord landskampioen? Win twaalf keer je inleg via Unibet!

Zou dat terecht zijn?

  • Ja
  • Nee
253+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie