‘Feyenoord-aanvaller kan naar Serie A’

Foto: ‘Feyenoord-aanvaller kan naar Serie A’

AC Milan heeft interesse in Igor Paixão, zo laat de aanvaller in een interview met Rádio Difusora zélf weten. De Italianen hebben volgens de aanvaller onlangs bij zijn zaakwaarnemer voorzichtig geïnformeerd.

Informerende AC Milan

Feyenoord haalde hem afgelopen zomer voor 5 miljoen euro van Coritiba FC. In Rotterdam kreeg hij van Arne Slot veel speelminuten en kwam hij uiteindelijk op 37 officiële wedstrijden te staan. Daarin was Paixão goed voor 9 doelpunten en 6 assists, waarmee hij een bijdrage leverde aan het binnenhalen van het kampioenschap.

Dat is AC Milan ook opgevallen. Paixão beweert namelijk dat de club heeft laten weten dat het de buitenspeler nadrukkelijk volgt en dat het mogelijk een bod wil uitbrengen. Waar de voetballer het in de havenstad uitstekend naar zijn zin heeft, geeft hij geen duidelijkheid over hoe hij er zelf in staat.

Paixão is niet de eerste speler uit de Eredivisie waarnaar AC Milan heeft geïnformeerd. Achter de schermen is het namelijk bezig met meer spelers. Zo zou het al contact hebben opgenomen met Santiago Giménez, terwijl het eveneens bezig is met Tijani Reijnders. Voorlopig werd AC Milan nog niet serieus.

Paixão bij Feyenoord

Aangezien Paixão bij Feyenoord nog tot de zomer van 2027 onder contract staat, ligt een vertrek bepaald niet voor de hand. Hoofdtrainer Arne Slot wil voorkomen dat hij, evenals vorig jaar, veel basisspelers verliest en drong bij het clubbestuur aan op een sterke selectie om de Champions League in te gaan.

Is Paixão klaar voor de volgende stap?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik vind van niet
449+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie