Feestvierende Ödegaard snapt niets van kritiek: “Wanneer dan wel?”

Foto: Feestvierende Ödegaard snapt niets van kritiek: “Wanneer dan wel?”

Martin Ödegaard heeft verbaasd gereageerd op de kritiek van Jamie Carragher. Het Liverpool-icoon vond dat Arsenal de zege op The Reds (3-1) zondag te uitbundig vierden.

Arsenal won belangrijk duel van Liverpol

The Gunners wonnen drie zeer belangrijke punten tegen de concurrent, en lijken de titelrace weer helemaal te hebben geopend. Na de overwinning op Liverpool vierde men in het Emirates Stadium een uitgebreid feestje. Aanvoerder Ödegaard mengde zich in het feestgedruis. Onder meer door de camera van een fotograaf te lenen, om meerdere kiekjes te schieten. Dit leidde tot irritatie bij Carragher.

Geïrriteerde Carragher

“Ga gewoon die tunnel in. Je hebt een wedstrijd gewonnen, drie punten, je bent briljant geweest. Ga daarna gewoon lekker naar binnen”, klonk de voormalig verdediger van Liverpool geïrriteerd als analist van Sky Sports. Op sociale media kwam Carra er nog op terug. Hij veranderde zelfs zijn profielfoto op X in Ödegaard met de camera. “Natuurlijk moet je hiervan genieten, maar doe het wel gedisciplineerd!”

De Noorse spelmaker is het totaal niet eens met deze kritiek. “Iedereen die van voetbal houdt, weet hoeveel het betekent om deze wedstrijd te winnen. En als je dat al niet mag vieren na de wedstrijd, wanneer mag het dan wel? We zijn blij met de overwinning, maar blijven ook bescheiden. We blijven hard werken en ons voorbereiden op de volgende wedstrijd, maar je moet ook blij zijn als je wint.”

Met wie ben jij het eens?

  • Carragher
  • Ödegaard
310+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie