‘FC Twente zet streep door wintertransfers’

Foto: ‘FC Twente zet streep door wintertransfers’

Ron Jans hoopt dat hij in de aankomende transferperiode zijn selectie bij FC Twente bij elkaar kan houden. Naar verluidt zou spelmaker Ramiz Zerrouki in de belangstelling staan van Feyenoord en Ajax, maar Twente lijkt niet van plan om mee te gaan werken aan een tussentijds vertrek.

Speel gratis mee met het €100.000 SoccerNews WK-spel!

In de Podcast De Ballen Verstand van TC/Tubantie geeft Jans aan geen noodzaak te zien in de verkoop van Zerrouki. “Zo staan we er wel in. Het zou voor Ramiz, een geweldige speler en een geweldige jongen, heel dom zijn om de deur dicht te gooien.”

FC Twente verkoopt nee

Volgens Jans hoeft Twente geen spelers te verkopen en ligt de uiteindelijke beslissing daarvoor bij technisch directeur Jan Streuer. “Stel je voor: er komt een club die een geweldig bedrag biedt, het is voor hem een geweldige stap én we hebben een opvolger. Dan wordt het misschien anders, maar voor zover ik weet hebben we die nog niet en zijn we daar ook niet op zoek in januari.”

De oefenmeester ziet dat jongens vaak teleurgesteld zijn als hun droomtransfer niet doorgaat, maar heeft geen klagen hoe de Twente-spelers met de teleurstellingen omgaan. “Die jongens pakken het fantastisch op. Die kans komt altijd later. Pleguezuelo heeft ook zijn plannen, zijn contract loopt af. Wij willen eventueel wel door als hij met zijn rol om kan gaan, maar wellicht dat hij ook op zoek is. Wij willen Julio er eigenlijk bij houden, een zeer gewaardeerde speler voor ons.”

Jans hoopt dat zijn selectie intact kan blijven, maar houdt wel een slag om de arm. “Het zou me niks verbazen als er nog iets gebeurt.”

Wint Nederland met 1-3 van Senegal?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk jij dat Zerrouki bij Twente blijft?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, gaat nog naar Ajax
  • Nee, gaat nog naar Feyenoord
384+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie