‘Drie Feyenoord-reserves bonken op de deur’

Foto: ‘Drie Feyenoord-reserves bonken op de deur’

Feyenoord presteert dit seizoen tot dusver ver boven verwachting, zo vindt ook oud-international Ben Wijnstekers. In De Telegraaf steekt hij de loftrompet uit voor Arne Slot en diens spelers.

“Vooral omdat dit Feyenoord-elftal onder Slot in de competitie én in Europa goed presteert. Ik was ervan overtuigd dat de selectie niet breed genoeg zou zijn. Maar juist de spelers die steeds invallen, blijken het aan te kunnen: de Noor Aursnes, onze eigen opgeleide Geertruida en de Belgische spits Dessers”, somt Wijnstekers op.

“Als je zulke goede vervangers op de bank hebt en je een coach hebt die heel duidelijk maakt wat hij van zijn spelers verlangt, krijg je dus dit. Ik vind het fantastisch dat Slot Feyenoord elke week in een vaste opstelling het veld instuurt”, vervolgt Wijnstekers, die niet per se in volop rouleren voor het ‘fit blijven’ gelooft. “Je moet voetballers niet gaan sparen en rust geven als het goed gaat.”

Jong, eigen talent

Tot slot is de oud-verdediger blij dat veel eigen jeugd de kans krijgt, zoals Tyrell Malacia, Justin Bijlow, Orkun Kökcü, Lutsharel Geertruida en ook Ramon Hendriks, in wie hij veel potentie ziet. “Die jonge Feyenoorders gaan alleen nog maar beter worden. Bijlow staat pas aan het begin van een prachtige loopbaan. Wat ik zo machtig vind aan hem is dat uitkomen. In het jaar dat we kampioen werden, zag je Brad Jones ook zo geweldig door de lucht vliegen. Bijlow is de eerste die dat weer doet.”

Feyenoord kampioen? Verzesvoudig je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Zie jij Feyenoord als serieuze titelkandidaat dit seizoen?

  • Ja
  • Nee, dat niet
242+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie