Dit zijn de opstellingen van Feyenoord en Vitesse

Foto: Dit zijn de opstellingen van Feyenoord en Vitesse

De wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse van zondagmiddag is er eentje om spek en bonen. Beide ploegen zijn al uitgevoetbald, de Rotterdammers met het Eredivisie-kampioenschap op zak en de Arnhemmers met… lijfsbehoud in the pocket. De onderlinge confrontatie van vandaag is een soort toetje.

Feyenoord tegen Vitesse in De Kuip

Oefenmeester Arne Slot hield zich de afgelopen week vooral bezig met zijn toekomst, niet per se met Vitesse-thuis. “Ik ben altijd met de wedstrijd bezig, maar de afgelopen dagen heb ik andere dingen aan mijn hoofd gehad”, zei de trainer dan ook op zijn persconferentie. “Marcus Pedersen is nog steeds geblesseerd, maar ik heb nu nog geen opstelling in mijn hoofd. Na vandaag komt de rust terug.”

Kunnen we een aangepaste opstelling verwachten? Een B-team? “Als jij drie, vier jongens beloont, zeg je tegen zeven, acht andere jongens dat ze die beloning niet verdienen. Ik wilde vorige week die uitzonderingen niet maken, dat zijn afwegingen waar ik nu nog even over na moet denken. We willen in elk geval heel graag winnen.”

PSV-terugkeer?

Ook zijn tegenhanger Phillip Cocu werd naar zijn toekomst gevraagd, een eventuele terugkeer bij PSV welteverstaan. “Ik ga hier niet speculeren over de toekomst”, liet hij weten. “Ik heb gewoon een contract bij Vitesse. Vragen naar PSV mag. Maar er zullen de komende tijd nog wel honderd namen voorbij komen. Zoals vermoedelijk ook bij Ajax. Ik richt me vol op Vitesse. We hebben alle aandacht nodig om spelers in kaart te brengen. Om een nieuwe selectie neer te zetten.”

“We pakken dit duel zeer serieus aan”, aldus de voormalige middenvelder. “Ik wil het seizoen goed afsluiten. Dat gevoel blijft hangen bij de aanhang en de club richting de zomer.”

Wat denk jij?

  • Feyenoord wint
  • Dit wordt gelijk
  • Vitesse wint
66+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie