Derksen veegt vloer aan met PSV-directie: “Ontluisterend!”

Foto: Derksen veegt vloer aan met PSV-directie: “Ontluisterend!”

Johan Derksen heeft flink uitgehaald naar PSV-directeuren Marcel Brands en Earnest Stewart. Ze lichten woensdagmiddag het plotselinge vertrek van trainer Ruud van Nistelrooij toe, maar maakten daarbij weinig indruk op Derksen.

Derksen gaat los over Brands en Stewart

Uiteraard ging het woensdagavond bij Vandaag Inside over de onrust in Eindhoven. Derksen had daarbij geen goed wordt over voor Brands en Stewart, die de pers te woord stonden. “Dan zitten daar twee van die wassen beelden”, aldus De Snor. “Ik vond het ontluisterend hoe die twee aan tafel zaten.”

Derksen begreep het besluit van Van Nistelrooij om op te stappen. “Dit past helemaal bij zijn karakter”, klinkt het. “Van Nistelrooij is emotioneel. Hij heeft ooit een dugout verbouwd toen Dick Advocaat hem wisselde bij Oranje, en had later gedoe met Marco van Basten. En bij Manchester United moesten ze hem vasthouden in het spelershotel, hij wilde daar de manager te lijf gaan toen die hem passeerde.”

“Ik was blijven zitten”

Tafelgenoot René van der Gijp had het anders aangepakt. “Ik had het niet gedaan. Ik was blijven zitten. Ze spelen zondag een hele belangrijke wedstrijd tegen AZ voor de Champions League”, aldus Gijp. “Ik was na die wedstrijd lekker met de directie gaan zitten van: ‘Jongens, wat is er aan de hand?’.

Wint PSV bij AZ?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Slecht optreden van Brands en Stewart?

  • Zeker
  • Vind ik niet
522+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie