Cyriel Dessers droomt van weerzien met Feyenoord

Foto: Cyriel Dessers droomt van weerzien met Feyenoord

Cyriel Dessers was gisteren goud waard voor Rangers FC, met twee assists tegen PSV (2-2, play off-ronde Champions League). Na afloop bedankte de spits uit België zijn oude oefenmeester, Arne Slot.

Belgische spits van Rangers klaar voor return tegen PSV

“Mijn tweede assist was de mooiste, al kan ik ook genieten van de eerste. Het negatief pressen is iets waar mijn oud-trainer, Arne Slot, vaak op heeft gewezen, en ik heb daarin stappen gezet. Als ik zie wat het nu oplevert, hoop ik dat hij ook met een beetje trots naar de wedstrijd heeft gekeken”, lacht Dessers voor de camera bij RTL.

Sam Lammers en Danilo Pereira begonnen op de bank en vielen pas laat in. “Ze zijn allebei goed bezig, dus het verbaasde me wel. Ook de andere jongens kunnen er wat van en dat zijn eveneens goede spelers. Ik denk dat we vijf aanvallers hebben met totaal verschillende profielen, en ik denk dat de trainer daar vooral naar kijkt, want kwaliteit hebben ze allemaal.”

Feyenoord-weerzien

Tot slot vroeg Voetbal International of Dessers Feyenoord nog volgt? “Natuurlijk volg ik Feyenoord nog. Het zou een droom voor mij zijn om eventueel in de Champions League tegen Feyenoord te spelen. Ik wil niet vooruitlopen op de zaken, want we hebben volgende week nog een zware taak in Eindhoven, waar een berg werk te verzetten staat”, aldus Dessers, die hoopt dat Feyenoord nog kampioen gaat worden dit seizoen, tot slot.

Dessers had bij het huidige Feyenoord ook niet misstaan

  • Eens
  • Oneens
287+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie