Competitievoetbal bij Unibet: méérdere krakers!

Foto: Competitievoetbal bij Unibet: méérdere krakers!

We gaan een volgepakt voetbalweekend tegemoet met daarin méérdere krakers, in binnen- én buitenland. PSV gaat bijvoorbeeld op bezoek bij FC Twente, FC Barcelona neemt het in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán op tegen Sevilla, en het Manchester United van coach Erik ten Hag krijgt ‘gezelschap’ van Arsenal. Unibet speelt weer mee!

PSV met Gakpo én Sangaré

We beginnen dit keer in het Philips Stadion, waar men behoorlijk positief uit de transferperiode is gekomen. De verwachting was namelijk toch wel dat Cody Gakpo óf Ibrahim Sangaré zou vertrekken, en de aanvaller en middenvelder hadden de nodige opties (Southampton, Leeds United en Chelsea bijvoorbeeld). Oefenmeester Ruud van Nistelrooy kan echter nog steeds over het topduo beschikken en PSV vertrekt vermoedelijk dan ook met vertrouwen naar De Grolsch Veste.


Dat is natuurlijk goed en wel, maar ook in Enschede heeft men een flinke dosis zelfvertrouwen gekweekt. FC Twente staat op dit moment op de vijfde plek in de Eredivisie en is op zaterdagavond dus allesbehalve kansloos. Dat komt slechts gedeeltelijk naar voren uit de odds op Unibet: 3.80 voor een thuisoverwinning, 4.30 voor een remise en 1.90 voor een uitzege. Verwacht jij een doelpuntrijke wedstrijd? Dan zou je in kunnen zetten op méér (à 2.35) of minder dan drieënhalve goal (1.60). Houdt één van beide teams de nul? Ook dat is potentieel winstgevend: 2.55!

Monsterzeges?

Ajax en Feyenoord hebben op het eerste oog wat minder interessante match-ups: SC Cambuur en Go Ahead Eagles. Je zou natuurlijk in kunnen zetten op verrassingen (23.00 en 7.40), maar misschien vind je ‘handicapjes’ wel interessanter. Winnen de mannen van trainer Alfred Schreuder bijvoorbeeld met meer dan drie doelpunten verschil (2.60)? Of pakt de ploeg van oefenmeester Arne Slot de zege met meer dan twee goals verschil (3.60)?

Premier League-plezier

Voor de échte krakers moeten we dit weekend in het buitenland zijn, in de Premier League bijvoorbeeld. Daar wordt de altijd vurige Merseyside-derby gespeeld op Goodison Park: Everton tegen Liverpool. The Toffees zijn echter niet goed aan het nieuwe voetbalseizoen begonnen en het zou een stunt zijn als ze winnen. Daar zijn de odds ook naar: 8.00 voor de thuisploeg, 5.20 voor een gelijkspel en slechts 1.43 voor The Reds. Op zondag wordt het vervolgens echt smullen bij Manchester United tegen Arsenal. The Gunners kennen juist wel een vliegende start, maar The Red Devils zijn hun eerste ‘grote’ tegenstander. De verwachting is dat het dicht bij elkaar zal liggen (2.65 voor een nieuwe Ten Hag-zege, 3.60 voor een puntendeling en 2.75 voor een Arsenal-overwinning).

Kraker in Spanje

Als laatste werpen we een blik op FC Barcelona, nog altijd de werkgever van zowel Memphis Depay als Frenkie de Jong. Beide Nederlanders werden aan een vertrek uit Catalonië gelinkt, maar dat ging uiteindelijk niet door. Op zaterdagavond speelt Barça in Andalusië tegen Sevilla en het wordt ongetwijfeld een lastig karwei voor het team van Xavi Hernández om dit varkentje te wassen. De odds: 4.60 voor Sevilla, 3.70 voor een gelijkspel en 1.85 voor Barcelona-winst!



Unibet

Ons land telt inmiddels een flink aantal gelicentieerde bookmakers, maar er kan er maar één de grootste zijn. Die eer is weggelegd voor… Unibet, een wedkantoor dat het zelfs voor elkaar heeft gekregen dat er in de volksmond gesproken wordt van ‘een Unibetje zetten’ in plaats van ‘een wedje’. Inmiddels hoort de ‘bookie’ er weer helemaal bij (Unibet heeft een vergunning gekregen van de Kansspelautoriteit). En om dat te vieren biedt de bookmaker jou een mooie bonus aan: €40 aan freebets bij €10 inzet! Claim hier jouw welkomstcadeautje!

Check de odds alsjeblieft zelf voordat je inzet. De quoteringen in dit artikel zijn op het moment van schrijven juist, maar kunnen natuurlijk veranderen!

Heb jij er zin in?

  • Ik wel
  • Ik niet
6+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

10:59
2+
Italiaanse media lyrisch over Oranje-tweetal: “Overweldigde iedereen”
10:45
5+
NEC kruipt uit dal: “Leek geen einde aan de ellende te komen”
10:29
15+
‘Vandaag Inside-gasten vluchten door achteruitgang’
10:15
219+
‘Megamiljoenendeal voor Brian Brobbey’
10:00
465+
Vermoedelijke opstelling NEC in bekerfinale tegen Feyenoord: opluchting in Nijmegen
09:54
113+
‘Bekerwinst niet nodig voor Feyenoord, twee keer dik gewonnen van Ajax’
09:39
8+
Trotse De Roon: “Als het zelfs tegen het grote Liverpool kan…”
09:24
252+
Onthuld: ‘Hélène Hendriks gespot met 22-jaar oudere vlam’
09:09
147+
‘Ajax-blunder met AZ-toptalent’
08:55
353+
Wilfred Genee doet boekje open over ‘Vandaag Inside-blaag’
08:40
47+
Perez tipt Koeman: “Gek om hem op te roepen als back”
08:25
450+
‘Frenkie de Jong-drama voor Ronald Koeman’
08:10
51+
‘Megaklap voor Ryan Gravenberch’
23:44
261+
De Boer deelt opvallend verhaal: “Bleef tien minuten op wc zitten”
23:21
137+
Werder Bremen-aanvoerder haalt keihard uit naar medespeler
23:00
73+
Atalanta schakelt Liverpool uit, AS Roma ondanks rode kaart door
22:59
41+
Club Brugge verslaat PAOK opnieuw, Tadic de verlenging in
22:25
498+
Open sollicitatie voor Ajax: “Ik kan het niveau aan”
22:04
195+
‘Ajax raakt hoofdjeugdopleiding kwijt aan AC Milan’
21:35
44+
Fiorentina naar halve finale, penalty-killer Martínez held bij Aston Villa
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie