Broers Van de Kerkhof eensgezind: ‘Gözübüyük zat helemaal fout’

Foto: Broers Van de Kerkhof eensgezind: ‘Gözübüyük zat helemaal fout’

PSV leed op schlemielige wijze duur puntverlies tegen Feyenoord. De Eindhovenaren leken op een 1-2 overwinning af te stevenen, maar een dubieus penaltymoment zorgde nog voor de gelijkmaker. Willy en René van de Kerkhof waren dan ook zwaar aangeslagen na het teleurstellende gelijkspel.

De oud-internationals waren in gesprek met Omroep Brabant dan ook niet te spreken over de beslissing van arbiter Serdar Gözübüyük. “De scheidsrechters zitten straks op het feestje van Ajax.” Voor Willy van der Kerkhof is het duidelijk dat Gözübüyük zelf ook wel weet dat hij helemaal fout zat. “Dat Gözübüyük niet eens voor de camera durft te komen om zijn beslissing toe te lichten, geeft wel aan dat hij zelf ook wel weet dat hij fout zat.”

Kampioenschap beslist

Broer René is wel van mening dat PSV de wedstrijd eerder op slot had moeten gooien. De Eindhovenaren kregen de uitgelezen kans om de wedstrijd te beslissen maar lieten dat na. “Als Zahavi gewoon 0-3 maakt, dan is er niks aan de hand.” Willy weet dat na het gelijke spel tegen Feyenoord de titelrace gelopen is en geeft Roger Schmidt daarvoor de schuld. “En dus vertrekt Schmidt dadelijk zonder landstitel en heeft hij dus gefaald.” In theorie kan PSV nog kampioen worden, maar dan zal het zelf moeten winnen van NEC en PEC Zwolle, terwijl Ajax het dan volledig moet laten liggen tegen SC Heerenveen en Vitesse.

TIP: Scoren PSV en NEC meer dan vier doelpunten? Pak 2.35 keer je inzet!

Is het kampioenschap beslist?

  • Ja
  • Nee
186+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie