Balotelli neemt op emotionele wijze afscheid van Raiola: “Als een tweede vader”

Foto: Balotelli neemt op emotionele wijze afscheid van Raiola: “Als een tweede vader”

De voetbalwereld rouwt om het overlijden van Mino Raiola. Zo ook Mario Balotelli, die met een emotioneel bericht afscheid nam van zijn vriend en zaakwaarnemer. 

Het enfant terrible heeft veel te danken in zijn carrière aan Raiola. Op Instagram deelde de Italiaanse spits een mooie foto met emotionele tekst. “Je zal altijd bij me zijn in het leven en in het voetbal. Je hulp, advies, grappen en strategieën zullen altijd in mijn hoofd blijven. Ik hou van je en zal altijd van je houden als een tweede vader. Ik weet dat je van bovenaf altijd aanwezig zal zijn in ons leven. Goede reis Mino.”

Raiola regelde heel wat transfers voor de inmiddels 31-jarige clubhopper, die momenteel in Turkije speelt. Zo kwam Balotelli, die te boek stond als een van de talentvolste aanvallers ter wereld, uit voor onder meer Internazionale, Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice en Olympique Marseille.

‘Je zal altijd bij me zijn in het leven en in het voetbal. Je hulp, advies, grappen en strategieën zullen altijd in mijn hoofd blijven. Ik hou van je en zal altijd van je houden als een tweede vader. Ik weet dat je van bovenaf altijd aanwezig zal zijn in ons leven. Goede reis Mino.’

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Mario Balotelli Barwuah ????⚽️ (@mb459)

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie