‘Aston Villa wil Anwar El Ghazi kwijt’

Foto: ‘Aston Villa wil Anwar El Ghazi kwijt’

Anwar El Ghazi staat nu al een paar jaar onder contract bij Aston Villa, maar binnenkort zou hij Birmingham kunnen verlaten. Volgens het medium Football Insider heeft oefenmeester Steven Gerrard de aanvaller aangemerkt als een van de spelers die mogen vertrekken.

De voormalige Liverpool-ster zou namelijk van mening zijn dat hij té veel vleugelspitsen onder zijn hoede heeft. Naar verluidt zitten El Ghazi, Bertrand Traoré én Trézéguet (Mahmoud Hassan) daarom op de schopstoel. Twee van deze buitenspeler zouden verkocht moeten worden, om een spaarpotje te genereren dat gebruikt kan worden om de as te versterken.

Bíjna rood

Onlangs maakte El Ghazi geen goede beurt in het Premier League-duel tussen Villa en Southampton (1-0 voor The Saints). Met een gele kaart op zak ‘misdroeg’ hij zich, al werd hij niet van het veld gestuurd. The Guardian analyseerde: “De start was een nachtmerrie voor Villa en ze mochten van zeer veel geluk spreken dat arbiter Andy Madley El Ghazi geen tweede geel gaf na 25 minuten voor een hersenloze overtreding op Livramento.”

“Een paar minuten voor rust nam El Ghazi nog een onnozele beslissing door te gaan liggen in het strafschopgebied”, vervolgde het dagblad. “Ralph Hasenhüttl was woedend, maar Southampton was vermoedelijk nóg verbaasder dat El Ghazi de tweede helft gewoon weer op het veld stond.” Analyticus Jamie Redknapp voelde zich genoodzaakt te roepen: “Stop alsjeblieft met overtredingen maken en blijf op het veld.”

De oud-Ajacied komt dit seizoen niet zo heel vaak in actie voor Villa, maar toch wordt zijn marktwaarde nog op dertien miljoen euro geschat.

Stunt Aston Villa door thuis van Manchester City te winnen? De odd is liefst 9.00!

Vind jij El Ghazi een goede speler?

  • Ik wel
  • Ik niet
129+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie