‘Álvarez-transfer in wachtkamer’

Foto: ‘Álvarez-transfer in wachtkamer’

Edson Álvarez lijkt niet de belangrijkste prioriteit te zijn voor West Ham United. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano op CaugtOffside. Volgens Romano focussen The Hammers zich op andere middenvelders uit de Premier League.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

West Ham identificeert meerdere kandidaten

West Ham is nog altijd op zoek naar een opvolger van Declan Rice, die voor 122 miljoen euro vertrok naar Arsenal. Álvarez staat wel op het lijstje van de Londenaren, maar geldt niet als hoogste prioriteit weet Romano. “Edson Álvarez wordt ook gewaardeerd, maar wordt nu niet als prioriteit beschouwd”, klinkt het. Onder meer James Ward-Prowse en Scott McTominay krijgen de voorkeur boven de Mexicaan.

Toch is een andere middenvelder de absolute prioriteit voor West Ham weet Romano. Fulham-middenvelder João Palhinha staat bovenaan de lijst, maar lijkt vooralsnog te duur. Een vierde naam die nog wordt genoemd is die van Denis Zakaria van Juventus, die ook belangstelling geniet van AS Monaco.

Voor Álvarez zou het opnieuw een hard gelach zijn, die eerder deze zomer al een transfer naar Borussia Dortmund zag afketsen. De Mexicaan kon vorig seizoen al naar Chelsea, maar ook dat ging destijds niet door. De Ajax-middenvelder wil graag een transfer maken, maar zal toch voorlopig in de wachtkamer plaats moeten nemen.

Denk jij dat Álvarez deze zomer nog vertrekt bij Ajax?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
686+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie