‘Ajax-megatransfers door Champions League’

Foto: ‘Ajax-megatransfers door Champions League’

Ajax heeft de knock-outfase van de Champions League al gehaald en ook groepswinst kan de Amsterdammers al bijna niet meer ontgaan. Toch is het volgens spelersmakelaar Revien Kanhai van Forza Sports Group belangrijk om te blíjven presteren.

In De Telegraaf komt het bestuurslid van de overkoepelende agentenvakbond Pro Agent aan het woord: “Voor de voetballers is dit het podium om te laten zien dat ze de top aankunnen. Het vertrouwen van de trainer krijgen in dit soort wedstrijden én goed presteren tegen Dortmund, Sporting Portugal en Besiktas zegt buitenlandse clubs meer dan met alle respect uitblinken in de Nederlandse competitie.”

“Vaak is er toch wat twijfel over spelers uit de Eredivisie, omdat ook een aantal van de allerbeste spelers van de competitie moeite had met de vervolgstap”, stelt Kanhai. “Weten zij structureel te presteren in de Champions League, dan wordt de kans op een droomtransfer groter.” Hij geeft een concreet voorbeeld: “David Neres speelde fantastisch in het Champions League-seizoen 2018-2019, maar raakte daarna lang geblesseerd. De laatste twee duels in de Champions League zou David aan geïnteresseerde clubs kunnen laten zien dat hij nog steeds dat niveau heeft.”

Besiktas-Ajax

“Daarom is voor Ajax de wedstrijd van vandaag in Turkije van belang”, benadrukt de zaakwaarnemer. “Een succesvolle campagne verhoogt de marktwaarde van de spelers. Dus je moet voorkomen dat je de komende twee wedstrijden tegen een zeperd aanloopt. Je moet de waarde maximaal houden, want opleiden en goed verkopen, is de levensader van Nederlandse clubs.”

Toont Neres zich vanavond met een goaltje? De quotering bedraagt 2.37!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Verwacht jij transfergeweld?

  • Ja
  • Nee
850+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie