‘Ajax juicht na toptransfer Barcelona’

Foto: ‘Ajax juicht na toptransfer Barcelona’

FC Barcelona werd de laatste tijd een paar keer aan Lisandro Martínez van Ajax gelinkt en een paar kranten, waaronder El Mundo Deportivo, verzekerden dat de belangstelling concreet was. De Catalanen lijken echter voor een andere optie te gaan.

Voetbal International schrijft op maandagochtend: “Jules Koundé heeft de clubs voor het uitzoeken. En niet de minste. Geregeld wordt geschreven dat Manchester United op poleposition ligt om de Franse international over te nemen van Sevilla, maar Barcelona zou daar volgens Mundo Deportivo een stokje voor willen steken. Hoewel nog steeds geld op tafel zou moeten komen voor de tot medio 2024 vastliggende verdediger, een probleem voor Barcelona, zouden de Catalanen toch een poging willen wagen.”

Het blad vervolgt: “Ze hopen spelers de andere kant op te mogen sturen om de prijs te drukken. Als dat lukt zou Barcelona een nieuw centraal verdedigingsduo vastleggen. Het is immers een publiek geheim dat Éric García ook op weg is naar Camp Nou.”

Koundé liet eergisteren op een persconferentie weten over zijn toekomst: “Met het oog op de toekomst: het moge duidelijk zijn dat ik deze zomer waarschijnlijk een stap ga zetten. Er is echter nog niets zeker, ik heb nog niets beslist. Mijn doel is om voor een grote club te gaan spelen. Ik wil beter worden, prijzen winnen. Daarvoor moet ik misschien verhuizen, inderdaad. Maar dat is nu niet het belangrijkste.” De verdediger behoort tot de EK-selectie van Frankrijk.

Koundé of Martínez?

  • Koundé
  • Martínez
766+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie