‘Ajax en PSV krijgen hoofdprijs voor Antony en Gakpo’

Foto: ‘Ajax en PSV krijgen hoofdprijs voor Antony en Gakpo’

Ajax en PSV kunnen komende zomer flink veel geld vangen voor hun sterspelers Antony en Cody Gakpo. Voetbal International meldt dat het Franse bureau CIES onderzoek heeft gedaan naar de hoogste transferwaardes van spelers buiten de vijf sterkste Europese competities.

Volgens het Franse bureau heeft Darwin Núñez de hoogste waarde en wordt de Uruguayaan geschat op een transferwaarde van 71 miljoen euro. Antony komt als tweede op de lijst en vertegenwoordigt een transferwaarde van 58 miljoen euro. Ook Cody Gakpo staat hoog op de lijst en wordt geschat op een waarde van vijftig miljoen euro. Sébastien Haller bezet ook nog een plek in de top tien met een geschatte transferwaarde van veertig miljoen euro.

Hoofdprijs voor Antony en Gakpo

Ajax en PSV kunnen dus de absolute hoofdprijs vragen voor hun vleugelspelers. Antony wordt gelinkt aan meerdere topclubs en zou onder meer bij Barcelona, Bayern München en Manchester United op de radar staan. Bij laatstgenoemde club zou ook Benfica-spits Núñez in beeld zijn. Ajax-trainer Erik ten Hag heeft komende zomer een flink transferbudget te besteden bij United en zou dit voor een groot deel kunnen spenderen aan Antony en Núñez, die beiden betaalbare opties lijken. Voor Gakpo zijn meerdere Premier League-clubs in de race, waarbij Arsenal de voornaamste kandidaat zou zijn om de vleugelspeler los te weken bij PSV. De Eindhovenaren verlangen minimaal veertig miljoen euro voor de zelfopgeleide speler. 

TIP: Een AZ-stunt tegen Ajax is bij Circus minimaal 3.85x je inzet waard! Vergeet ook je €250 welkomstbonus niet!

Zijn de transferwaardes van Antony en Gakpo reëel?

  • Ja
  • Nee
467+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie