Heracles en Vitesse produceren parodie op voetbal

De Eredivisie-wedstrijd tussen Heracles Almelo en Vitesse heeft zondagmiddag geen winnaar opgeleverd. In het Erve Asito werd er überhaupt niet gescoord: 0-0.

Bij Vitesse was het de afgelopen week bijzonder onrustig. Eigenaar Valeri Oyf kondigde aan de club te willen verkopen, wat volgens critici zomaar de doodsteek kan blijken gezien het jaarlijkse gat in de begroting. Bij Heracles zijn de zorgen ook groot, maar dan vooral vanwege het feit dat het degradatiespook Almelo nog altijd niet met rust laat.

Dramatisch optreden

Heracles werd tijdens de warming-up geteisterd met tegenslag. Doelman Janis Blaswich haakte geblesseerd af en dus mocht Koen Bucker opnieuw plaatsnemen onder de lat. Bij Vitesse stond Markus Schubert daarentegen weer eens op doel. Twee andere keepers dus, maar zij werden in de eerste helft nauwelijks getest. Nikolai Laursen (Heracles) schoot voorlangs en Nikolai Baden Frederiksen (Vitesse) produceerde slechts een rollertje.

Heracles en Vitesse bakten er voor rust dus weinig van, iets wat in de tweede helft niet veranderde. De Duitse trainers Frank Wormuth en Thomas Letsch zagen een bijzonder gezapig duel ontwikkelen. Op een paar speldenprikjes na gebeurde er nagenoeg niets in Almelo, waardoor 0-0 de logische eindstand bleef. Daar schieten beide ploegen weinig mee op.

Wedden op Eredivisie-duels? Waag je gok via bet365!