NAC Breda strikt transfervrije ‘technisch begaafde linkspoot’

Foto: NAC Breda strikt transfervrije ‘technisch begaafde linkspoot’

De transfermarkt is momenteel gesloten, maar voor transfervrije spelers is er uiteraard wel de kans om ergens onderdak te vinden. Daar profiteerde NAC Breda van.

De nummer elf uit de Keuken Kampioen Divisie kondigt aan dat het Welat Cagro een contract gegeven heeft. De 22-jarige middenvelder tekende een contract tot het einde van het seizoen, met optie op nog een extra jaar. Een grote verrassing is de transfer niet, want de Belg trainde al enkele weken mee met de A-kern van NAC.

“Welat is een technisch vaardige linkspoot die goed in de controle kan spelen. Met zijn kwaliteiten kan hij zorgen voor de balans op het middenveld en mocht het scenario zich voordoen, zelfs links centraal achterin kan spelen”, toont trainer Edwin de Graaf zich tevreden. “Met het aantrekken van Welat neemt de concurrentie op het middenveld toe.” 

Armenië

Cagro legde de voorbije jaren al een opmerkelijk parcours af. Hij speelde in de jeugdploegen van Anderlecht, KV Mechelen, OH Leuven en AA Gent, waar hij tot bij de beloften raakte. Omdat hij bij de Buffalo’s geen uitzicht had op de A-kern, koos Cagro in februari 2019 echter voor een opvallende uitdaging bij de Armeense topclubs FC Urartu Yerevan. 

Hij bleef er slechts enkele maanden en na zes maanden zonder club sloot hij zich begin 2020 aan bij Telstar. Daar kwam hij in 29 wedstrijden tot één goal en zes assists, maar in de zomer kreeg hij geen nieuw contract.

Houdt NAC de punten in eigen huis tegen Jong Utrecht? Verdien bij bet365 1.4x je inzet!

Een versterking voor NAC?

  • Verwacht ik wel
  • Nou…
46+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie