Kelderkraker tussen RKC Waalwijk en Willem II levert geen winnaar op

De kelderkraker in de Eredivisie kende deze zondag geen winnaar. In het Mandemakers Stadion kwamen RKC Waalwijk en Willem II niet verder dan een gelijkspel. Daarmee bleef het cruciale duel onbeslist.

Het duurde niet lang voordat RKC Waalwijk gevaarlijk uit de hoek kwam. De openingsfase was overtuigend voor RKC, maar daarna kwam toch ook Willem II dichter bij de openingsgoal. Toch moest we wachten tot vlak voor rust voordat de score echt werd geopend. Door middel van een penalty schoot Anas Tahiri RKC Waalwijk op voorsprong. De overtreding kwam van Pol Llonch.

Na rust zorgde Kwasi Wriedt voor de gelijkmaker Hij kopte een voorzet van Mats Köhlert vlekkeloos binnen. Daarna werden de kansen verdeeld en kwamen beide ploegen gevaarlijk voor elkaars goals. Toch bleef het bij 1-1 en deelden beide degradatieploegen de punten.