Twijfels over Robben: “Ik kan slechts zeggen wat ik hoop”

Foto: Twijfels over Robben: “Ik kan slechts zeggen wat ik hoop”

Arjen Robben gaat ondanks een liesblessure door bij FC Groningen. De 36-jarige legende staat voor een nieuwe revalidatieperiode, maar geeft zijn terugkeer op de Nederlandse velden niet na één tegenslag op. Toch zijn er oud-collega’s die aan een échte terugkeer twijfelen, zo blijkt uit rondvraag van het Algemeen Dagblad. 


De krant vroeg bij onder andere oud-teammaat Khalid Boulahrouz naar een reactie op het uitvallen van Arjen Robben in de wedstrijd tegen PSVBoulah liet weten dat het niet des Robbens is om bij de pakken neer te gaan zitten. “Ik vond het dramatisch om te zien, mag je gerust weten. Arjen kennende geloof ik dat hij hier wel rekening mee gehouden heeft. Maar áls het dan gebeurt, doet het wel pijn. Wat hij moet doen, is niet aan mij. Ik kan alleen zeggen wat ik hoop. En dat is dat ik het hem van harte gun dat hij nog mooie dingen gaat laten zien bij FC Groningen.”

Aad de Mos is vooral onder de indruk van de mentale weerbaarheid van de 36-jarige Robben. “Als ik hem was, zou ik vandaag nog stoppen. Dat is beter voor hemzelf, voor zijn trainer en voor zijn pleoggenoten. Probleem is alleen dat zij hem de waarheid niet durven zeggen. Die waarheid is dat in het topvoetbal niet telt wat je gisteren hebt gepresteerd, maar wat je vandaag gepresteerd. Maar ook voor een geweldige voetballer als Robben is het lastig om op het juiste moment te stoppen”

Wie heeft er gelijk?

  • Khalid Boulahrouz
  • Aad de Mos
144+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie