‘Veel onduidelijkheid over toekomst Lukaku’

Foto: ‘Veel onduidelijkheid over toekomst Lukaku’

De nabije toekomst van Romelu Lukaku is nog altijd niet duidelijk. Waar hij dit voetbaljaar bij Internazionale meermaals last had van blessures, overweegt de club volgens Fabrizio Romano om hem langer te behouden.

Terugkeer van Lukaku

De 30-jarige centrumspits wisselde in zijn voetballeven al vele keren van club. Zo stond hij onder contract bij Anderlecht, Chelsea, West Bromwich Albion, Everton, Manchester United en Internazionale. Nadat hij in 2021 uit Italië vertrok om weer bij Chelsea te gaan spelen, keerde hij een jaar later op huurbasis terug bij de Milanese topclub.

Zijn terugkeer in Italië ging echter minder goed dan verwacht. Dit voetbaljaar was hij in 18 basisplaatsen en 6 invalbeurten goed voor 10 doelpunten en 5 assists, waarmee hij het niet voor elkaar kreeg om zijn stempel op het elftal te drukken. In de Champions League kwam hij zevenmaal als invaller binnen de lijnen en zette hij 3 treffers en een assist op zijn naam.

Onderhandelingen met Chelsea

Het is daarom de vraag of Internazionale langer met hem wil doorgaan. Volgens de journalist gaat de club na de Champions League-finale, waarin Internazionale het opneemt tegen Manchester City, met Chelsea om de tafel zitten om het over de toekomst te hebben, waarmee het de opties op een rij wil zetten.

Chelsea kan een transfersom goed gebruiken, aangezien de selectie deze zomer flink op de schop moet. Mogelijk staat het daarom open voor een definitieve overstap van Lukaku, al zal het wel de vraag zijn welk bedrag de Londenaren willen zien. Vooralsnog moet Lukaku daarom afwachten hoe de gesprekken gaan aflopen.

Waar past Lukaku het beste?

  • Chelsea
  • Internationale
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie