Champions League bij Unibet: nog één horde voor PSV

Foto: Champions League bij Unibet: nog één horde voor PSV

De Champions League lonkt voor PSV. Het elftal van oefenmeester Ruud van Nistelrooy heeft nog maar één horde te nemen alvorens de groepsfase van het miljardenbal bereikt wordt: het Rangers FC van de Nederlandse coach Giovanni van Bronckhorst dient verslagen te worden. Volgens bookmaker Unibet gaat het erom spannen!

Kleerscheuren

PSV won in het voorbije weekend met 2-5 van Go Ahead Eagles en Van the Man zei na dat duel: “Je wilt zo’n wedstrijd zonder kleerscheuren doorkomen. Dat lukte bijna, op de blessure van Richard Ledezma na. Ik vond ons goed beginnen. De veldbezetting was duidelijk. We speelden weer in een iets andere samenstelling. Veel jongens hebben vandaag speelminuten kunnen maken. Met deze brede selectie trekken we het niveau omhoog. Het is mooi om te zien dat dat proces gaande is.”


Vervolgens wierp de voormalige topspits van Manchester United een blik vooruit, op de tegenstander van dinsdagavond: “We spelen tegen de finalist van de Europa League. En we weten wat voor thuiswedstrijden zij kunnen spelen, gesteund door een fanatieke aanhang. Favoriet zou ik ons absoluut niet willen noemen.”

Gio

Van Bronckhorst zei op zijn beurt over het treffen: “Mooi affiche en leuk om Ruud weer eens te zien. Dat is alweer een tijdje geleden. En ook met André Ooijer en Fred Rutten heb ik een verleden natuurlijk. Met André bij Oranje en ik was assistent van Rutten in het laatste seizoen voordat ik zelf hoofdtrainer werd bij Feyenoord.” Rangers won in de Schotse competitie al van St. Johnstone (4-0), Kilmarnock (2-0) én Livingston (1-2).

Teams ontlopen elkaar niet veel

Unibet verwacht een gelijk opgaand duel in het Ibrox Stadium want de odds zijn als volgt: 2.65 voor een overwinning van Rangers, 3.25 voor een gelijkspel en 2.75 voor een zege van PSV. Dat betekent dat er (potentieel) veel geld is te verdienen met een ‘3-way handicap’. Winnen de Eindhovenaren bijvoorbeeld met meer dan één doelpunt verschil? Daar hoort een quotering van 5.75 bij. En bij een goaltje extra is dat zelfs 14.00. Andersom (dus bij een doelpuntrijke zege van Rangers) zijn de quotes ongeveer hetzelfde: 5.60 en 14.00.

In de return van PSV tegen AS Monaco was Luuk de Jong de grote man met een laat en beslissend kopdoelpunt. Komt hij ook in Glasgow tot scoren? De odd is 2.95! En bij een goaltje van Cody Gakpo (die moet zich eindelijk eens laten zien in Europees verband) hoort een quotering van 3.55.

Hoge odds

Als laatste nemen we een aantal ‘wedstrijdgebeurtenissen’ onder de loep? Wint PSV bijvoorbeeld één helft, à 1.85 keer je inleg? Of winnen de Eindhovenaren beide helften à 10 keer je inzet? Wint de Eredivisie-topclub en wordt de nul gehouden (5.00)? Of wint PSV na een achterstand van één goal (13.00)? Je ziet het, we houden het chauvinistisch, maar de quotes voor Rangers zijn soortgelijk!



Unibet

Ons land telt inmiddels een flink aantal gelicentieerde bookmakers, maar er kan er maar één de grootste zijn. Die eer is weggelegd voor… Unibet, een wedkantoor dat het zelfs voor elkaar heeft gekregen dat er in de volksmond gesproken wordt van ‘een Unibetje zetten’ in plaats van ‘een wedje’. Inmiddels hoort de ‘bookie’ er weer helemaal bij (Unibet heeft een vergunning gekregen van de Kansspelautoriteit). En om dat te vieren biedt de bookmaker jou een mooie bonus aan: €40 aan freebets bij €10 inzet! Claim hier jouw welkomstcadeautje!

Check de odds alsjeblieft zelf voordat je inzet. De quoteringen in dit artikel zijn op het moment van schrijven juist, maar kunnen natuurlijk veranderen!

Gaat PSV winnen?

  • Ja
  • Nee
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie