‘Dit is waarom afronding Ajax-transfer op zich laat wachten’

Foto: ‘Dit is waarom afronding Ajax-transfer op zich laat wachten’

Ajax heeft spelers als Jaïro Riedewald en Kenny Tete verkocht aan Crystal Palace en Olympique Lyon en zit nu wat dunnetjes in zijn defensieve mogelijkheden. Dat komt echter snel te veranderen, want volgens het medium Sportske novosti zijn de Amsterdammers rond met NK Osijek over de komst van verdediger Mateo Barac.

Vertegenwoordigers van de Eredivisie-topclub waren al aanwezig bij de wedstrijd van de Kroaten tegen PSV in de Europa League, die ze overigens met 1-0 wonnen waardoor de Eindhovenaren nu uitgeschakeld zijn. Klaarblijkelijk hebben de scouts van Ajax positief geoordeeld over de potentie van Barac, want volgens de bovengenoemde bron wordt de Kroaat op maandag al gepresenteerd in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax zou voor ongeveer 1,5 miljoen euro de eigenaar worden van deze lange verdediger, die centraal in de defensie uit de voeten kan, maar ook op de positie van linksback. Eerder maakten de Amsterdammers wereldkundig dat Mitchell Dijks weer in aanmerking kwam voor een plekje in de selectie, maar nu wordt er dus toch nog ook een nieuwe verdediger op de kop getikt.

[b]Update 20:36 uur[/b]
De transfer van Mateo Barac zou in eerste instantie gisteren al afgerond worden, maar bevestiging laat nog altijd op zich wachten. Volgens het Kroatische [i]CroSports[/i] komt dat omdat Ajax nog bezig is met extra medische keuringen, vanwege gezondheidsproblemen bij Barac toen hij nog een kind was.

Hoop jij dat hij gewoon naar Ajax komt?

  • Ja, dat zie ik wel zitten
  • Nee, hoeft van mij niet..
436+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie