10 interessante Eredivisie-spelers met een aflopend contract

Soccernews

De transferperiode is afgelopen en dus gaat alle aandacht uit naar de prestaties op het veld. Het draait nu echt om het winnen van prijzen, het afdwingen van Europees voetbal en de strijd om lijfsbehoud. Maar ook willen spelers zich graag in de kijker spelen. [i]SoccerNews.nl[/i] zet tien Eredivisie-spelers met een aflopend contract op een rijtje.

[b]10. Erik Falkenburg[/b]
Falkenburg speelde in Nederland al voor verschillende clubs: Sparta Rotterdam, AZ, NEC, Go Ahead Eagles, NAC Breda en momenteel Willem II. Mogen we in 2017 een nieuwe werkgever bijschrijven? De productieve middenvelder is immers in het bezit van een aflopend contract.

[img]//uploads/erik-falkenburg(willem-ii)(21-08-2016).jpg[/img]

[b]9. Mattias Johansson[/b]
AZ staat bekend om aanvallend en aantrekkelijk voetbal. Opkomende backs zijn een belangrijke factor en daarom is Johansson een interessante speler om in de gaten te houden, zeker nu zijn laatste contractjaar is ingegaan. Is de Zweed klaar voor een nieuwe omgeving?

[img]//uploads/mattias-johansson(az)(23-02-2016).jpg[/img]

[b]8. Thomas Bruns[/b]
Heracles Almelo heeft een uitstekend seizoen achter de rug. Een aantal spelers verdiende een mooie transfer, maar aanvoerder Bruns speelt nog steeds in het Polman Stadion. Zijn contract loopt komende zomer af. Blijft Bruns wel behouden of lonkt ook voor hem een volgende stap?

[img]//uploads/thomas-bruns(heracles-almelo)(28-07-2016).jpg[/img]

[b]7. Mimoun Mahi[/b]
Mahi was amper doorgebroken bij Sparta Rotterdam toen FC Groningen hem overhaalde tot een transfer. In het Noordlease Stadion heeft de buitenspeler met vliegensvlugge acties aangetoond een potentiële meerwaarde te zijn. Wel loopt zijn contract volgend jaar af en dus breekt een mooie periode aan.

[img]//uploads/mimoun-mahi(fc-groningen)(13-03-2016).jpg[/img]

[b]6. Erwin Mulder[/b]
Mulder was een gewaardeerde kracht onder de lat van Feyenoord, maar verloor uiteindelijk de concurrentiestrijd van Kenneth Vermeer. Uiteindelijk besloot hij om zijn geluk elders te beproeven en wel bij sc Heerenveen. In Friesland wist hij direct Speler van het Jaar te worden en dus zien de fans hem graag blijven. Maar of hij dat zelf ook wil?

[img]//uploads/erwin-mulder(sc-heerenveen)(06-03-2016).jpg[/img]

[b]5. Luciano Narsingh[/b]
Narsingh stond deze zomer op de nominatielijst om te vertrekken bij PSV. Tot eind augustus overwoog de vleugelspits voor een nieuwe carrièreswitch te gaan, maar uiteindelijk bleef een nieuwe werkgever uit. In Eindhoven vinden er vermoedelijk snel gesprekken plaats over de toekomstplannen.

[img]//uploads/luciano-narsingh(psv)(14-08-2016).jpg[/img]

[b]4. Lasse Schöne[/b]
Schöne heeft sinds zijn overstap van NEC naar Ajax een positieve invloed uitgeoefend. De Deen ligt goed binnen de spelersgroep en heeft belangrijke doelpunten meegepikt de afgelopen jaren. Inmiddels is hij echter geen zekerheidje meer binnen het elftal en gezien zijn aflopende contract ligt een vertrek voor de hand.

[img]//uploads/lasse-schone(ajax)(03-04-2016).jpg[/img]

[b]3. Robbin Ruiter[/b]
Ruiter is al enkele seizoenen een stabiele factor onder de lat van FC Utrecht. De Domstedelingen zijn blij met de sluitpost, maar weten ook dat zijn contract afloopt en hij zelf een nieuwe stap in zijn carrière wel ziet zitten. Deze zomer werd vooral AZ aan hem gelinkt, al leidde dat uiteindelijk tot niets.

[img]//uploads/robbin-ruiter(fc-utrecht)(28-07-2016).jpg[/img]

[b]2. Dirk Kuyt[/b]
Kuyt keerde ruim een jaar geleden terug bij Feyenoord en heeft zijn stempel gedrukt. Na vorig seizoen besloot de Katwijker zijn contract te verlengen, maar gedurende het lopende seizoen komt te vraag ongetwijfeld weer terug: stoppen of verlengen? Maar ja, het blijft de voetballerij…

[img]//uploads/dirk-kuyt(feyenoord)(01-08-2016).jpg[/img]

[b]1. Jetro Willems[/b]
Willems had deze zomer graag een stap hogerop willen maken. Er was ook interesse voor de linksback van PSV, maar een avontuur in het buitenland zit er (nog) niet in. In Eindhoven zal men proberen om zijn aflopende contract te verlengen en dan is het aan de international om de knoop door te hakken.

[img]//uploads/jetro-willems(psv)(17-07-2016).jpg[/img]

Wie moet sowieso voor een vertrek kiezen?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
286+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie