‘Volgende bestemming Memphis lijkt duidelijk’

Foto: ‘Volgende bestemming Memphis lijkt duidelijk’

Memphis Depay staat op het punt om FC Barcelona te verlaten. De Catalaanse topclub heeft volgens journalist Gerard Romero een officiële aanbieding ontvangen voor de Oranje-international.

FC Barcelona wil deze zomer veranderingen doorvoeren in de selectie van trainer Xavi Hernández. Zo wil men een nieuwe spits toevoegen aan de selectie en daarvoor moet ruimte gemaakt worden. Memphis is een logisch slachtoffer gezien zijn huidige situatie in Camp Nou, waar zijn verbintenis ook nog eens afloopt in de zomer van 2023.

Romero heeft vernomen dat er inmiddels een officiële aanbieding vanuit de Premier League op tafel ligt voor Memphis. De desbetreffende club noemt de Spaanse journalist niet, maar het zou gaan om een openingsbod van vijftien miljoen euro. Het is niet bekend of Barcelona bereidwillig is om voor dit bedrag mee te werken. De 28-jarige aanvaller heeft dus nog maar één contractjaar te gaan, waardoor de absolute hoofdprijs sowieso niet haalbaar lijkt.

UPDATE 2/5

Het spel rondom Memphis Depay lijkt inmiddels op de wagen. In navolging van berichten dat er al een concreet aanbod vanuit Engeland binnen zou zijn gekomen voor hem, meldt transfergoeroe Fabrizio Romano nu zelfs op Twitter dat er méérdere partijen vanuit de Premier League geïnteresseerd zijn. Zij zouden ‘in de afgelopen weken allen contact hebben opgenomen’ met de spits, die gisteren nog scoorde tegen Real Mallorca (2-1 zege). De kans wordt dus alsmaar groter dat Memphis volgend jaar terugkeert in Engeland, waar-ie eerder nog flopte bij Manchester United.

TIP: Wint Barcelona bij Real Betis Sevilla? Pak 2.12 keer je inzet!

Speelt Memphis volgend jaar in Engeland?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
672+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie