‘Verrassende transfer Mitchel Bakker’

Foto: ‘Verrassende transfer Mitchel Bakker’

Mitchel Bakker heeft ondanks zijn nog prille leeftijd nu al drie grote clubs achter zijn naam staan; Ajax (jeugd), Paris Saint-Germain en tegenwoordig Bayer Leverkusen. Mogelijk komt er komende zomer een vierde werkgever op zijn lijst.

Volgens BILD heeft Newcastle United namelijk contact opgenomen met Leverkusen voor een transfer. Afgelopen winter waagden The Magpies al een poging, toen nog tevergeefs. Een bod van twintig miljoen euro op de 21-jarige linksback bleek niet voldoende.

Dit seizoen staat Bakker al op 28 duels voor Leverkusen, waarmee hij op Champions League-voetbal afkoerst. Het is dan ook nog maar de vraag of hij Newcastle überhaupt ziet zitten. Zijn contract in Duitsland loopt nog tot medio 2025 door.

Vernieuwde interesse

Onlangs vertelde Bakker over de interesse van Newcastle, aan Voetbal International: “Ze waren niet echt concreet. Ze hebben gebeld met mijn zaakwaarnemer, maar het bleef een beetje vaag. Het was niet duidelijk of ze me op dat moment echt wilden hebben. Of ik ervoor openstond? Eigenlijk niet. Ik wilde nog niet weg. Ik was pas een half jaar in Duitsland en bezig aan een goede reeks. Wel is het knap wat ze bij Newcastle hebben gedaan. Ze hebben een paar spelers aangetrokken en staan er inmiddels veel beter voor dan in de winter.”

TIP: Zestien keer je inleg (+250 startbonus) als Man City van Newcastle verliest komend weekend!

Is dit een goede stap voor hem?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
194+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie