Vermoedelijke opstelling PSV: Van Nistelrooy grijpt hard in

Foto: Vermoedelijke opstelling PSV: Van Nistelrooy grijpt hard in

Vanavond vecht PSV voor het laatste kleine kansje op Europese doorgang. Er moet een 3-0 uitnederlaag goed gemaakt gaan worden tegen Sevilla. Trainer Ruud van NIstelrooy lijkt zijn startformatie te gaan wijzigen.

Zo verwacht het Eindhovens Dagblad dat Jordan Teze zijn basisplaats kwijt is. De krant voorspelt dat Mauro Junior op rechtsback gaat starten en André Ramalho naast Jarrad Branthwaite achterin. Op linksback blijft Patrick van Aanholt gewoon staan.

Verder lijkt Ibrahim Sangaré niet tijdig te zijn hersteld van een flink griepje. Het ED vermoedt daarom dat Eríck Gutiérrez samen met Joey Veerman en Guus Til de as gaat vormen. Gisteren zei Van Nistelrooy al over Sangaré, die tegen FC Utrecht (2-2) wegens zijn griep al ontbrak: “Vandaag is hij weer opgestart. Hij is nog zwakjes. Het is hetzelfde verhaal als Gutí voor Utrecht, die toen ook nog niet kon starten. We kijken morgen hoe Sangaré zich voelt, maar het is in ieder geval zeer twijfelachtig of hij kan starten.”

Wonder nodig

Keeper Walter Benítez weigert de handdoek al op voorhand in de ring te gooien. “Ik geloof in wonderen. Als wij net zo goed spelen als in de eerste helft vorige week, is van alles nog mogelijk”, aldus de Argentijn.

Verwachte opstelling PSV:

Benitez; Mauro Júnior, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Gutiérrez, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Simons.

Goede opstelling zo?

  • Ja
  • Nee
700+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie