Vermoedelijke opstelling Feyenoord: ‘Slot kiest voor sterkhouder en passeert Paixão’

Foto: Vermoedelijke opstelling Feyenoord: ‘Slot kiest voor sterkhouder en passeert Paixão’

Mats Wieffer lijkt dinsdagavond in het Champions League-duel met Lazio weer terug te keren in de basis bij Feyenoord. De middenvelder ontbrak in het competitieduel met RKC Waalwijk vanwege ziekte, maar lijkt weer fit genoeg om te kunnen spelen. Daarnaast lijkt Slot ook te zinspelen op een aanvallende wijziging.

Wieffer terug in basis Feyenoord

Wieffer is gewoon met Feyenoord mee afgereisd naar Rome, waardoor de verwachting is dat de middenvelder zal gaan beginnen tegen Lazio. Samen met Quinten Timber en Ramiz Zerrouki moet Wieffer het middenveld gaan vormen van de Rotterdammers. “Als Mats de laatste training doorstaat, denk ik dat hij kan spelen”, liet Slot weten op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel.

Paixão gepasseerd

Calvin Stengs zal vermoedelijk door de basisplaats van Wieffer doorschuiven naar de voorste linie, waar dan geen plek meer zal zijn voor Igor Paixão. De buitenspeler maakte in Waalwijk geen indruk en werd na een helft spelen al gewisseld. Luka Ivanusec zal starten als linksbuiten en de spitspositie is weggelegd voor Santiago Giménez. Achterin zal Gernot Trauner nog niet starten, waardoor Bart Nieuwkoop wederom als rechtsback zal gaan starten en Lutsharel Geertruida in het centrum begint.

Dinsdagavond om 21.00 uur wordt er afgetrapt in het belangrijke Champions League-duel. Feyenoord staat er goed voor met zes punten uit drie duels en heeft een voorsprong van twee punten op Lazio. Bij een overwinning zetten de Rotterdammers een reuzenstap richting de volgende ronde.

De vermoedelijke opstelling van Feyenoord: Bijlow; Hartman, Hancko, Geertruida, Nieuwkoop; Timber, Zerrouki, Wieffer; Ivanusec, Gimenez, Stengs.

‘Je houdt je hart vast bij Van Persie’

Verwacht jij een overwinning voor Feyenoord?

  • Ja, ze gaan winnen
  • Nee, ze gaan gelijkspelen
  • Nee, ze gaan verliezen
506+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie