Van Beukering furieus op ‘vieze sensatiekrant’

Foto: Van Beukering furieus op ‘vieze sensatiekrant’

Jhon van Beukering heeft hard uitgehaald naar De Gelderlander. In de regionale krant zijn kritische artikelen verschenen over de oud-voetballer, die daar duidelijk niet van gediend is.

Oud-profvoetballer is er helemaal klaar mee

Afgelopen vrijdag schreef De Gelderlander over mogelijke betrokkenheid bij twee hennepkwekerijen en een mishandeling. Een tweede artikel ging over de rode kaart tijdens een jeugdwedstrijd van SC Veluwezoom. Hij is daar trainer van de Onder 18-selectie, maar werd weggestuurd na commentaar op de arbitrage.

Via Instagram maakt Van Beukering nu een statement. “Zo, De Gelderlander”, zo opent de oud-speler van clubs als NEC, Vitesse en Feyenoord. “Als jullie mij de grond in willen boren, prima. Het kan me totaal niet schelen. Ik weet zeker dat jullie mensen een hekel aan mij hebben. Waarom, geen idee. Misschien omdat ik jullie al drie jaar niet te woord wil staan? Goede dingen worden niet geschreven. Maar als jullie mensen naar beneden willen halen, prima.”

Oproep aan familie

“Maar deze rug is heel breed, dus kom maar op”, zo vervolgt Van Beukering. “Maar als je ballen hebt, dan kom je het mij één-op-één vragen. Nogmaals, vieze sensatiekrant, en die freelancers van jullie ook allemaal. Maar vergeet niet: wij en mijn familie zien ook wie deze stukken plaatsen. Dus ik roep mijn grote familie op. Neefjes, nichtjes, ooms tantes, achterneefjes- en nichtjes. Iedereen die de familie een warm hart toedraagt en die weten hoe wij zijn. Om deze mensen ook eens aan te pakken.”

Van Beukering besluit: “Iedereen die nog maar één stukje over mijn familie schrijft gaat met foto en al op mijn Facebook, net zoals jullie mij in de krant plaatsen. Gaan jullie als mens ook een keer voelen als mensen over je praten of schrijven.” Hij wijst naar twee auteurs van De Gelderlander. “Dus familie: tijd om wat terug te doen. Iedereen die nog wat plaatst: jouw kop komt er ook op.”

Een 5-0 zege op Gibraltar voor Oranje?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Heeft hij gelijk?

  • Ja
349+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie